xcounter
Calendar Icon

Як працює Університет імені Альфреда Нобеля на карантині?

30.03.2020 22:26 (Оновлено 30.03.2020 в 22:27)

Вимушений відпочинок для студентів скасовано: Університет імені Альфреда Нобеля у Дніпрі оперативно перевів навчальний процес в онлайн формат.

Університет імені Альфреда Нобеля чи не єдиний заклад вищої освіти, який запровадив реальне онлайн навчання під час карантину. І це не просто запис лекцій, до яких є доступ, чи роздача завдань типу «напишіть реферат та зустрінемося за 3 тижні». Це справжнісінькі заняття у реальному часі з застосуванням активних методів навчання та викладання, але з дому, для учасників процесу.

Борис Холод, Президент Університету імені Альфреда Нобеля, та проректори закладу вищої освіти вирішили не зупиняти навчання ні в якому разі. Було прийнято рішення щодо запровадження сучасних технологій у навчання, адже сервіси надають багато переваг і тому ними потрібно користуватися. Поки обрано сервіс Zoom, адже він дозволяє проводити наживо онлайн конференції, ставити питання, демонструвати презентації та інші навчальні матеріали.

Отже, всі заняття відбуваються за раніше встановленим розкладом. Через Google Classroom з кожної дисципліни весняного семестру 2019-2020 навчального року здобувачі отримують посилання від викладача на онлайн трансляцію лекції чи семінару у сервісі Zoom.

«Ніщо не може зупинити освітній процес в Університеті Альфреда Нобеля! Якщо немає можливості спілкуватися безпосередньо в аудиторії, то використовуємо сучасні технології. Благо, що ми до цього виявилися готовими. Лише вчора оголосили про карантин, а уже сьогодні усі заняття йдуть онлайн. І це реальність!» - зазначив Анатолій Задоя, професор Університету імені Альфреда Нобеля, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин та економічної теорії.

Дистанційне навчання дасть змогу здобувачам Університету опанувати освітні програми та не відпрацьовувати влітку, під час справжніх канікул.

Нагадаємо, що в Університеті імені Альфреда Нобеля, семестри не скорочуються. Так весняний семестр розпочався за графіком, так, цього року сучасну, якісну та чесну освіту, студенти отримали за графіком вийшовши на навчання 03 лютого, без вимушених додаткових зимових канікул. Це є можливим завдяки тому, що в Університеті імені Альфреда Нобеля встановлено автономне опалення.

Зустріч з абітурієнтами та батьками також вирішено проводити онлайн, так вже 11 квітня 2020 року о 12:00 будемо розповідати про особливості вступної кампанії 2020, переваги, міжнародну акредитацію, міжнародні можливості для здобувачів та гранти на безкоштовне навчання!

До речі, Open Day в Університеті буде теж інтерактивним і ви матимете змогу поставити запитання керівництву Університету та завідувачам кафедр в прямому ефірі!

Цікаво? Тоді реєструйтеся та долучайтеся до трансляції 11 квітня о 12:00: https://goo.gl/VhIOBw

До онлайн-зустрічі з інноваційним Університетом імені Альфреда Нобеля!

З питаннями щодо вступу та навчання за освітньо-професійними програмами бакалаврату та магістратури звертайтеся до приймальної комісії Університету імені Альфреда Нобеля:

або на гарячу лінію:

[email protected]

  • 0-800-75-51-57
  • +38(098) 7-0000-47
  • +38(095) 7-0000-47
  • +38(063) 7-0000-47

https://t.me/NobelUniverBot

Дружімо у соціальних мережах!

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини