xcounter
Calendar Icon

​EssayEdge – сервіс із редагування вступних текстів

21.05.2020 15:45 (Оновлено 21.05.2020 в 15:55)

Під час вступу до вишів США треба подавати есе, яке багато в чому впливає на рішення приймальної комісії. Такий твір є способом презентації, вона має бути максимально вдалою і грамотною. Американські та іноземні абітурієнти користуються послугами компанії EssayEdge для якісного редагування різних вступних творів.

Компанія працює із 1997 року, в її штаті – професійні редактори із великим досвідом. Плюс в тому, що члени команди – це випускники або викладачі американських університетів, є представники шкіл Ліги Плюща. Тобто, ці спеціалісти гарно знаються на особливостях освіти в США, зокрема, вимогах до вступних творів.

Як працює сервіс?

Клієнту достатньо пройти декілька простих кроків, аби отримати результат:

1. Зареєструватися і авторизуватися на сайті.

2. Вибрати програму і редактора, який працюватиме над проєктом.

3. Оплатити послуги.

4. Завантажити текст і цим самим запустити робочий процес.

5. Отримати виправлений текст і конструктивні зауваження.

Редактори сервісу працюють не над створенням творів, а над їхнім цілісним вдосконаленням. Всі тексти обробляються так, аби викликати позитивний відгук у приймальної комісії. Це може бути скорочення, зміна структури речень, робота над стилістикою і грамотністю, синонімічна заміна слів на оптимальні аналоги і т.д.

Замовник отримає свій твір, однак максимально виправлений і вдосконалений. Зазвичай не відбувається зміна авторського стилю, задуму чи структури. Щодо цього можуть бути поради, критичні зауваження. Клієнт сам вирішить, чи їх дослухатися. До речі, якщо виникне така потреба, можна отримати повторне читання тексту, який замовник допрацює і захоче показати заново редактору.

Типи програм і вибір редактора

На сайті компанії зібрана вся інформація щодо послуг, можна перейти на https://www.essayedge.com/ і ознайомитися. Тут представлені розділи за напрямками спеціальностей: медична сфера, юриспруденція, MBA, IT, освіта, інженерія, журналістика, математика, спорт і багато інших.

Можна перейти до потрібного напрямку і подивитися реальні приклади есе: до і після виправлення. Сервіс також регулярно публікує поради від редакторів, які дозволять уникнути багатьох помилок ще під час написання творів.

Клієнти зазвичай обирають одразу програму або спочатку визначаються із редактором. Можна продивитися анкети всіх спеціалістів сервісу. На сторінках редакторів зазначений їхній досвід, освіта чи робота, теми редагування. Також представлені відеовізитівки, які поможуть ближче познайомитися з кожною людиною. Стосовно послуг, то вони розділені по таким пакетам:

1. Proofreading. Це базовий набір послуг, до яких входить читання тексту, виправлення помилок і написання коротких коментарів.

2. Standard. Варіант, до якого теж входить редагування, але коментарі можуть бути розширеними, а сам текст можна ще раз відправити редактору на читання.

3. All In One. Оптимально підходить, коли абітурієнт пише одразу три і більше тексти до різних ВНЗ. Спеціаліст компанії відредагує кожен твір, додасть критику і теж вичитає твори ще раз, за додаткову плату.

4. Premier. Сюди входять особливі послуги компанії, не тільки редагування, а і консалтинг. Це для замовників, які ще не написали твір і потребують допомоги із розробкою теми, структури і т.д. Пакет послуг містить телефонні розмови із редактором, вичитку і супровід коментарями.

Сервіс EssayEdge надає послуги швидко, від подачі тексту до його обробки і повернення замовнику може минути 48 годин. Робота над послугами All In One займає до 7 днів, а Premier – 14 днів. Усі питання можна задати менеджерам компанії, сервіс спілкується із клієнтами в режимі 24/7.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини