xcounter
Calendar Icon

Volvo – уособлення потужності, стилю та сучасності

26.03.2021 00:13 (Оновлено 26.03.2021 в 00:13)

Шведський концерн Volvo давно вважається зразком безпеки, надійності та незмінної якості. Цей виробник не зупиняється на шляху свого розвитку та пропонує споживачам тільки найкраще. Автівки бренду вирізняються стовідсотковою продуманістю кожного елементу, яка спрямована на максимальний комфорт водія.

Повернемося в історію

Концерн Volvo був заснований у 1927 році, цього ж року перша автівка покинула збиральну лінію. Нині це один з найвідоміших світових автомобільних брендів. Автівки Вольво продаються в більш ніж 100 країнах світу.

У 1999 році компанія Volvo Car Corporation перейшла у власність концерну Ford та в цьому ж році офіційним представником Вольво Україна стала Winner Imports Ukraine. Після цієї події в Україні почала формуватися дилерська мережа, яка зараз налічує багато автосалонів у найбільших містах країни. У каталогах автосалонів кожен споживач знайде найпопулярніші моделі авто, які вже встигли зарекомендувати себе в інших країнах світу.

Автівки Volvo – потужність та модний дизайн

Шведський виробник у своїй лінійці має усі основні види кузовів для будь-якого типу їзди:

  • компактні хетчбеки серії Cross Country для бездоріжжя;
  • потужні кросовери CX;
  • стильні спортивні седани;
  • вантажівки.

Усі автівки Вольво популярні у світі, тому що мають багато переваг:

  • Виробництво авто за найвищими стандартами якості.
  • Високий рівень безпеки. Надійне зчеплення шин із доріжним покриттям забезпечують гальмівна, антиковзка, антибуксувальна системи. Кузов, виготовлений із високоміцної сталі, алюмінію та магнію, здатен витримувати високі навантаження. У його конструкції передбачено спеціальні зони деформації, які захищають кузов при зіткненнях та пошкодженнях. Пасажири захищені інноваційними протиударними подушками, також передбачено захист від плечових травм.
  • Повна технічна оснащеність (потужна серія двигунів, два варіанти налаштування підвіски, електронна система FOUR-C, системи безпеки Pedestrian Detection та City Safety, Engine Drag Control, Trailer Stability Assist).
  • Комфортні та просторі салони.
  • Елегантний та стриманий дизайн.
  • Оптимальне співвідношення ціни та якості.
  • Відповідність екологічним стандартам.

Шведський концерн Volvo давно вважається зразком безпеки

Volvo без перебільшень можна назвати уособленням сучасної автівки завдяки рівню безпеки, комфорту в керуванні, інноваційному оснащенню та дизайну. Кожна з обраних моделей Вольво з легкістю підкреслить впевнений характер свого власника.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини