xcounter
Calendar Icon

Відеодомофони – революція у світі СКУД

26.01.2023 21:18 (Оновлено 26.01.2023 в 21:18)

Відеодомофони – це найпростіша система контролю та керування доступом для об'єктів різного призначення. Але важливість такого елементу в офісі, квартирі, приватному будинку та на будь-якому іншому об'єкті просто неможливо переоцінити.

І на відміну від класичного домофону, які лише дозволяли спілкуватися між собою, відеодомофон – це обладнання із сенсорним екраном, тому можна буде бачити й відео. При цьому представлені вони в широкому асортименті моделей: https://dahua-technology.com.ua/domofony/upravlenie-domofonom_sensorniy-ekran/. Розглянемо, у чому особливості відеодомофонів. Відмінні характеристики відеодомофонів.

характеристики відеодомофонів

Це інноваційне обладнання, яке відрізняється від своїх попередників вищою ефективністю. Має низку технічних характеристик, які дають можливість ідентифікувати особистість не лише за голосом, а й візуально.

Можливість підключення до інтернету

Є можливість підключення до інтернету через модуль Wi - Fi або через кабель LAN . За рахунок цієї функції у користувача є можливість стежити за тим, що відбувається, і керувати домофоном далеко від дому. Навіть перебуваючи в Америці, можна відповідати на вхідний дзвінок, відчиняти двері і т.д. Все, що необхідно зробити – встановити спеціальний додаток. При роботі з датчиком руху надсилає повідомлення про те, що хтось з'явився перед дверима.

Наявність дисплея

Всі відеодомофони оснащуються дисплеєм, який може бути оснащений сенсором. Залежно від обраної моделі, можуть мати різну роздільну здатність і різне співвідношення сторін. Діагональ може змінюватись в діапазоні від 3 до 10 дюймів. Чим більший розмір дисплея, тим простіше буде ідентифікувати особу.

Викличні панелі

Основна відмінність, що відеодомофон має панель виклику з камерою спостереження, яка і передає відео. Також є можливість підключати кілька панелей, значно розширюючи діапазон роботи. Особливо актуально для офісу чи приватного будинку.

відеодомофон з камерою спостереження

Доповнення камерами

За потреби можна додатково встановити камеру відеоспостереження. Кожен відеодомофон комплектується камерою, але зазвичай її недостатньо, тому можна підключити додаткові камери. Залежно від моделі домофону можна підключити кілька камер, завдяки чому отримаєте повну інформацію про те, що відбувається.

Різний тип живлення

Залежно від вибраної моделі відеодомофон може комплектуватися зовнішнім блоком або вбудованим блоком живлення. Другий варіант відрізняється більш привабливим зовнішнім виглядом та доповнюватиме інтер'єр. Але в ситуаціях, якщо буде поломка, для ремонту потрібно буде розбирати пристрої. У моделях із зовнішнім блоком потрібно лише поміняти блок живлення.

Наявність вбудованої пам'яті

На відміну від класичних домофонів, вони мають карту пам'яті або вбудовану пам'ять для запису фото і відео. Прилад може робити знімок під час натискання кнопки виклику, або при спрацюванні датчика руху. В середньому вміщується понад 100 фотографій.

Всі ці особливості сприяють тому, що відеодомофон із сенсорним керуванням – це ідеальне рішення для тих, хто вибирає інноваційність та технологічність. Важливо віддавати перевагу лише відомим брендам, які зможуть гарантувати стабільну та ефективну роботу.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини