xcounter
Calendar Icon

Як купити квартиру для молодої сім’ї

22.02.2023 13:56 (Оновлено 22.02.2023 в 13:56)

Статистичні дані засвідчують, що тільки 30 відсотків молодих подружь на Україні мають можливість розраховувати на власне житло. Отже, більшості людей перед вступом до шлюбу приходиться глибоко замислитись над питанням майбутнього місця проживання. Цілком природньо, коли вважається за найкраще проживати окремо від батьків та інших родичів. Але основний фактор, який дуже часто унеможливлює здійснення такого бажання – це відсутність накопичень, або недостатня їх кількість.

Дуже складним є питання стосовно вибору: власна квартира чи орендована? Звичайно, що на певних етапах деякі сім’ї можуть задовольнятись найманим житлом. Але негативні моменти, які полягають в високій орендній платі та незручностях, пов’язаних з появою дітей, заставляють рано чи пізно повертатись до вирішення наболілої проблеми. Власна квартира або будинок – це завжди ознака незалежності, стабільності та родинного благополуччя.

Та покупка є доволі складним процесом. Адже це може бути новобудова чи житло з вторинного ринку. Яка площа оселі найбільш оптимальна? І нарешті, чи вигідною стане іпотека? Розстрочка – це вирішення проблеми?

Як вибрати квартиру

Зазвичай купити на вторинку буде дешевше, але треба враховувати фактори зносу будівлі, стану комунікацій та теплоізоляції. Бо не один ріелтор не поділиться всіма нюансами про квартиру, яку намагається реалізувати. Оселя в новому будинку - це чисті та просторі кімнати, сучасне планування, оздоблення та ряд інших переваг. Щоб переконатися в цьому достатньо перейти за посиланням https://ugo-zapad.ua/kupit-kvartiru-akademika-koroleva-odessa. Потрібно дуже уважно розрахувати всі ризики, які накладає придбання помешкання у вживаному будинку та уявити цілісну картину справ. Дуже часто трапляється, коли витрати на ремонт та відновлення затишної оселі сягають захмарних розмірів.

Площа квартири повинна підбиратись з урахуванням доступного бюджету, кількості проживаючих, наявності домашніх тварин. Зазвичай, перший фактор є вирішальним, бо не кожна родина здатна нести теперішній важкий тягар щомісячних платежів за комунальні послуги.

Важливу роль відіграє місце розташування майбутньої оселі. Великим плюсом буде наявність розвиненої інфраструктури. Мешкання на значному віддалені від місця роботи, дитячих навчальних закладів та сучасної транспортної мережі накладає на всіх членів родини додаткові фізичні та фінансові навантаження, скорочує час спілкування з рідними та відпочинок.

Чи вирішують питання іпотека та розстрочка?

Нікому не потрібно зайвий раз доводити, що повноцінне придбання житла без подальших зобов’язань – це найкращий варіант. Найактуальніші пропозиції з цього приводу розміщено за посиланням https://ugo-zapad.ua/kupit-kvartiru-odessa.

Але не кожна сім’я, навіть за наявності двох стабільно працюючих осіб, може собі дозволити подібну розкіш. Дуже багато молодих людей вимушені вдаватися до різних форм кредитування житла. Якщо коротко, то не існує великої різниці між розстрочкою та іпотекою в плані фінансового навантаження на родинний бюджет. В кожному конкретному випадку потрібно уважно вивчити умови, які пропонує банк або забудовник. Адже всім членам родини не так важливо, кому буде потрібно вносити початковий внесок та щомісячні платежі. Більш актуальними стануть питання, пов’язані з терміном кредитування та розмірами виплат. Відомо, що більша перевага надається покупці в розстрочку. Цей варіант вважається більш вигідним у порівнянні з банківськими відсотками.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини