xcounter
Calendar Icon

Стильні жіночі кросівки: гайд по модних трендах

23.03.2023 10:49 (Оновлено 23.03.2023 в 14:12)

Кросівки вже давно стали основним елементом сучасної моди. Таке взуття є максимально зручним і комфортним та пасує майже до будь-якого образу. Поговоримо про те, які моделі зараз в тренді та чому жіночі кросівки Пума надзвичайно популярні.

Які моделі зараз в моді?

У цьому році популярні такі жіночі кросівки:

  • масивні моделі, що мають товсту підошву та яскраві барвисті малюнки — вони зручні та ідеально пасують до виразних яскравих образів;
  • у стилі ретро — це класичний дизайн 80-х і 90-х років, що чудово підходить для додавання вінтажних відтінків вашому вбранню;
  • сліпони — дуже зручне взуття, яке додає образу затишності та невимушеності;
  • білі кросівки — класичний і універсальний варіант, що личить всім, але носити їх потрібно обережно, переважно в суху погоду;
  • моделі для активних занять спортом — мають чудову амортизацію, ідеально сидять на нозі та підходять для тренувань; зверніть увагу також на фіксацію стопи, це важливо під час бігу та стрибків.

Останні тенденції жіночих кросівок спрямовані на те, щоб підкреслити оригінальність та креативність власниці.

Кросівки PUMA: найкрутіші моделі

PUMA — відомий бренд у світі спортивного одягу та взуття. Він був заснований в 1948 році в Німеччині й з того часу став одним з найпопулярніших брендів у світі. PUMA відома своїми високоякісними кросівками, які є одночасно стильними та функціональними. Ось декілька перлин цього сезону.

Kosmo Rider

Kosmo Rider — одна з останніх моделей PUMA для жінок. Це стильні та зручні кросівки, які ідеально підходять для повсякденного носіння. Вони мають:

  • витончений сучасний дизайн;
  • зручну проміжну підошву EVA;
  • основну підошву з міцної пружної гуми.

Модель доступна у декількох кольорах, але найбільш трендовими залишаються світлі відтінки.

Кросівки PUMA: найкрутіші моделі

RS-X Reinvention

RS-X Reinvention — ще одна популярна жіноча модель від PUMA. Вона має дизайн ретро, що потішить прихильників вінтажних образів.

Zora

Zora — це класичні кросівки PUMA, адаптовані до сучасної моди. Вони мають елегантний мінімалістичний дизайн, який ідеально підходить для повсякденного носіння.

Звісно, це не повний перелік стильних кросівок, тож якщо ви хочете оновити свій гардероб, радимо відвідати інтернет-магазин Мегаспорт — там дійсно є, на що подивитися.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини