xcounter
Calendar Icon

Чохли для смартфона: тренди сьогодення

29.03.2023 16:02 (Оновлено 29.03.2023 в 16:02)

Десятки варіацій чохлів для смартфона зустрічають нас у кожному магазині. Вибрати буває складно, тож давайте подивимося, які аксесуари для мобільного телефона найпопулярніші сьогодні.

Форма

Ідеальний формат для сучасного гаджета — чохол-накладка, і зараз ми пояснимо, чому саме. На відміну від бампера, накладка захистить і задню панель, і бічні грані. Дисплей залишається відкритим, тож чохол не буде занадто об’ємним та важким. Чохли-книжки були популярними за відсутності безконтактної сплати смартфоном у магазинах, адже тоді необхідно було тримати під рукою банківську картку, але тепер такої потреби немає. Тож накладка представляє собою ідеальний баланс між надійним захистом і витонченим дизайном.

Матеріал

Класичний силікон — еластичний полімерний матеріал — був доволі популярним раніше, але поступився сучаснішим полімерам. Основні з них — так званий рідкий силікон, гіпоалергенний, приємний на дотик, дуже гнучкий, та термопластичний поліуретан, що вирізняється високою зносостійкістю, відсутністю жовтіння чи прилипання до смартфона.

Доволі часто виробники виготовляють задню панель чохла для смартфона з міцного пластику (полікарбонату), що робить його стійкішим до механічних пошкоджень, але навіть у таких випадках бортики аксесуара все одно залишаються еластичними, щоб спростити надягання чохла.

Натуральна та штучна шкіра, тканинне покриття, дерево та штучне скло також не вийшли з використання і часто зустрічаються у комбінації з полімерною основою.

Дизайн

Різноманіття естетичних аксесуарів для смартфона все ще вражає. Охочі можуть знайти буквально будь-який варіант, від мінімалістичного прозорого чохла до блискучого аксесуара, вкритого ювелірними стразами. Але можна виділити головну рису — патріотичні дизайни, які стали дуже популярними у 2022 році, все ще зберігають актуальність. І це не дивно, в складні воєнні часи навіть за цивільного життя хочеться висловити свою позицію та послати руський корабель за відомою адресою.

Тож чим керуватися, вибираючи чохол? Перш за все, власними уподобаннями. Чи вам більше до душі кольорова однотонна класика, чи яскравий принт, вирішувати тільки вам. Не зайвим буде перевірити, наскільки гнучким є полімерний чохол, чи не з’являться на ньому тріщини від першого ж надягання. Під час купівлі радимо перевірити сумісність функціональних вирізів зі структурою гаджета (камера, сканер відбитка пальця, динаміки тощо) та наскільки легко натискаються кнопки.

Ще нагадаємо, що чохол товщиною більше ніж 0.5 мм може заважати бездротовій зарядці, а аксесуар з металевими елементами й взагалі забороняється використовувати з БЗП.

Рекомендуємо купувати чохли для телефонів в магазинах, де вам нададуть товарний чек, адже він слугує підтвердженням продажу, на основі якого ви маєте право на післяпродажний сервіс, а ще обмін та повернення у разі виявлення прихованих фабричних дефектів. Бережіть свої смартфони, та нехай вони завжди будуть красивими!

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини