xcounter
Calendar Icon

Як купити криптовалюту з вигодою у 2023 році?

10.04.2023 12:15 (Оновлено 10.04.2023 в 12:15)

Криптовалюта, також відома як цифрова чи віртуальна валюта, стала популярною формою інвестицій та транзакцій. Однак не всі криптовалюти однакові.

За своєю суттю криптовалюта є децентралізованою цифровою формою валюти, що дозволяє обробляти фінансові транзакції в Інтернеті. Біткоїн був першою децентралізованою криптовалютою, запущеною в 2008 році Сатоші Накамото за допомогою публікації офіційного документа під назвою «Біткоїн: однорангова електронна касова система».

У криптосвіті Біткоїн виділяється як лідер криптовалюти і широко відомий, а також високо цінується в цій галузі як надійне джерело грошей.

За останні 14 років Біткоїн та інші цифрові валюти, такі як Ethereum, стали альтернативою традиційним фіатним валютам, випущеним державою. Фіатна валюта — це валюта, яку підтримує країна, а не товар, такий як золото або срібло, наприклад, долар США (USD).

На початок 2023 року в першу десятку криптовалют з ринкової капіталізації входять: Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Tether, Cardano, Polkadot, Dogecoin, XRP, Uniswap та Solana.

Ці рейтинги найбільших криптовалютних монет швидко змінюються в динамічному світі криптовалют і, ймовірно, змінюватимуться протягом року через їхній спекулятивний характер. Біткоїн та Ефіріум є двома провідними конкуруючими криптовалютами з ринкової капіталізації за останнє десятиліття, оскільки їхня загальна вартість зростає рік у рік.

Як купить криптовалюту в Україні?

Як купить криптовалюту в Україні?

Якщо ви зацікавилися купівлею криптовалюти, у такому разі пропонуємо скористатися послугами криптообмінника Coin24.io, який надає послуги купівлі та продажу криптовалюти в Україні з 2018 року.

Coin24.io — це автоматичний сервіс обміну крипти готівкою та безготівковими грошима. Ви можете купувати та продавати цифрові валюти за допомогою банківських карток, а також в обмін на інші монети. Для цих операцій сервіс пропонує 60 найпопулярніших монет та токенів: BTC, ETH, ETC, XMR, SOL, DASH, DOGE, SHIB, XRP, TRX, LTC, USDT, DAI, UNI, FIL та ін.

Для всіх зареєстрованих користувачів обмінника діє дворівнева реферальна програма, нараховується кешбек від транзакцій, а також проводяться регулярні програми винагороди Bounty, де за виконання нескладних завдань ви можете отримати додатковий дохід.

Coin24.io – це зручний та сучасний ресурс. Тут все зроблено для користувача, щоб не заплутати його, а дозволити зробити швидкий обмін крипти та отримати позитивний досвід використання криптовалютного обмінника.

ПриватБанк, Монобанк, ПУМБ, Visa, Mastercard, Ощадбанк – це далеко не всі платіжні системи, через які ви можете купувати та продавати крипту на обміннику. Coin24.io постійно розвивається і додає все нові та нові напрямки для купівлі та продажу цифрових активів.

Щоб купити крипту на Coin24.io, необхідно виконати лише кілька простих дій:

  • зареєструватися;
  • оформити заявку, вказавши правильно всі реквізити, валютні пари та суми обміну;
  • сплатити заявку;
  • очікувати зарахування коштів.

Якщо все було виконано правильно, протягом короткого проміжку часу ви отримаєте зарахування на ваш криптогаманець. У разі виникнення якихось труднощів або у вас з'являться питання під час оформлення заявки – пишіть в техпідтримку сайту, там вам швидко дадуть відповіді на всі питання і професійно проконсультують.

Coin24.io – це вигідно, надійно та перспективно!

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини