xcounter
Calendar Icon

7 принципів успішного вивчення англійської

22.05.2023 19:19 (Оновлено 22.05.2023 в 19:19)

Знання англійської мови дає можливість вільно подорожувати світом, спілкуватися з носіями мови, дивитися фільми без дубляжу та просто розвивати когнітивні навички. Розповідаємо, як вивчити англійську мову якнайшвидше. Це справді реально, якщо докласти певних зусиль.

7 принципів успішного вивчення англійської

  1. Поставте чітку мету та визначте, задля чого ви будете вивчати мову. Наприклад, «Я хочу мати рівень B2, щоб вступити до європейського університету і щоб мовний бар’єр не перешкоджав складанню вступних екзаменів та подальшому навчанню у ВНЗ».
  2. Починайте тренувати вимову вже з перших занять, не відкладаючи засвоєння цієї навички на потім. Це допоможе швидше опанувати мову в повному обсязі.
  3. Використовуйте нові канали для отримання інформації. Задля цього регулярно дивіться телевізійні шоу й художні фільми, слухайте цікаві радіостанції та подкасти, а також читайте новини в інтернеті та друковані видання.
  4. Одночасно вивчайте одну іноземну мову, і як тільки почнете володіти нею на достатньому рівні, переходьте до іншої.
  5. Оточуйте себе людьми, які розмовляють англійською. В ідеалі — спілкуйтеся з носіями у «спікінг клабах» або на відповідних інтернет-платформах.
  6. Активно використовуйте новітні технології. Завантажте на смартфон словники, застосунки з картками для вивчення окремих слів, тести та почніть робити запити до GPT саме англійською.
  7. Щодня приділяйте час заняттям або як мінімум спілкуйтеся/переписуйтеся англійською онлайн. Крім того, використовуйте англійську мову в побуті: робіть нотатки, ведіть список покупок, додавайте до календаря нагадування. В іншому разі ви будете витрачати багато часу на засвоєння вивченого раніше матеріалу.

Не чекайте дива — позитивний результат можливий тільки в тому разі, якщо ви маєте реальну мотивацію, докладете зусиль до створення відповідного мовного оточення та будете займатися регулярно. Найпростіше робити це за допомогою та під чітким керівництвом професіоналів з вивчення англійської.

У школі https://speak-up.com.ua вам допоможуть опанувати англійську в необхідному обсязі за унікальною методикою, спрямованою на розвиток навичок мовлення, письма й аудіювання. Усі учні можуть обирати зручний час для навчання протягом доби та мають доступ до навчальної платформи з будь-якої точки світу за наявності інтернету.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини