xcounter
Calendar Icon

Протеїнова суміш: як правильно вибрати

Протеїни є основним будівельним матеріалом для м'язів. Вони відіграють важливу роль у процесах росту, відновлення та підтримки здоров'я м'язової тканини. Якщо ж ви спостерігаєте, що вживаєте недостатню кількість протеїну або навпаки хочете підвищити його споживання для нарощування м’язів, ідеальним рішенням стане протеїнова суміш.

Критерії вибору протеїнових сумішей

Протеїнова суміш — це продукт, який містить комбінацію різних типів протеїнів, головна мета яких — забезпечити організм всіма необхідними амінокислотами для відновлення та побудови м'язової тканини. Основною перевагою таких сумішей є те, що вони забезпечують зручний та швидкий спосіб отримання великої кількості білка без необхідності споживати значні обсяги їжі.

Окрім суміші протеїнів, вони також містять додаткові інгредієнти, як-от вітаміни, мінерали, амінокислоти, пробіотики. Купити протеїнові суміші можна у різних формах, зокрема у формі порошку для приготування напоїв чи страв, батончиків або готових напоїв.

Критерії вибору протеїнових сумішей

Перш ніж купити протеїнову суміш, врахуйте декілька важливих критеріїв:

  1. Джерело протеїну. Серед популярних джерел протеїну виділяють соєвий білок, горіхи, рисовий білок тощо. Кожне з них має свої особливості та переваги.
  2. Якість протеїну. Оцінити якість протеїну в суміші вам допоможуть показники, як-от біологічна цінність та PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score).
  3. Додаткові інгредієнти. Деякі суміші можуть містити додаткові інгредієнти. Наприклад, вітаміни, мінерали, амінокислоти чи пробіотики. Врахуйте, чи потрібні вам додаткові елементи.
  4. Кількість калорій. Перед покупкою перевірте, скільки калорій містить суміш і чи відповідає вона особливостям вашої дієти.
  5. Індивідуальні потреби. Обов’язково врахуйте ваші індивідуальні уподобання, обмеження та алергії. Для прикладу, якщо ви веган, звертайте увагу виключно на веган суміші.
  6. Смак та текстура. Протеїнові суміші можуть мати різноманітні смаки та текстури, тож спробуйте різні, аби обрати той, що буде вам найбільше до вподоби.
  7. Репутація виробника. Дослідіть репутацію та надійність виробника сумішей. Віддайте перевагу продуктам від відомих брендів, чия продукція відрізняється високою якістю.

Протеїнові суміші від Feel Power

Протеїнові суміші від Feel Power

Feel Power — український магазин продуктів рослинного походження. В асортименті соєвий та гороховий протеїн, бленд протеїнів, протеїнова суміш для панкейків, протеїнові граноли, готова їжа для веганів, а також перша в Україні суміш для веган панкейків без цукру та зі смаком ванілі. Окрім харчових продуктів, на сайті Feel Power ви знайдете шейкери та пляшки для води.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини