xcounter
Calendar Icon

Огляд сервісу moneyveo - онлайн-кредитування за лічені хвилини

16.06.2023 13:15 (Оновлено 16.06.2023 в 13:15)

Moneyveo — віртуальний сервіс для надання кредитів та надання фінансової допомоги громадянам, які не мають часу або можливості відвідати банківське приміщення. Щоб отримати гроші, користувачеві достатньо заповнити онлайн-заявку, вказавши особисті дані. Операції обробляються фінансовим відділом цілодобово. За час роботи компанія наростила клієнтську базу — понад 1 млн. користувачів, видала кредитів на суму 20 млрд. гривень, і стала однією з найбільш популярних на ринку онлайн-кредитування.

Загальна інформація про послуги

Головна перевага, чому цим сервісом користується багато людей, полягає в оперативності обслуговування. Гроші можна отримати вже за 8 хвилин після оформлення заявки. Але про правила кредитного договору ніхто не попереджає, тому дуже важливо ознайомитись із цими документами заздалегідь. Адже у кожного клієнта умови співробітництва можуть бути різними.

Насамперед необхідно звертати увагу на відсоткову ставку. Для нових клієнтів компанія пропонує вигідну угоду — можна взяти позику під 0,01%, подальші операції обкладаються вже під більший %, але це значення можна знизити, використовуючи різні акції від компанії.

Для оформлення онлайн-заявки користувачеві необхідно:

• користуватися бездротовим інтернетом;

• бути старше 18 років;

• мати при собі мобільний пристрій із активним номером;

• заповнити особисті дані, вказавши один із документів, що засвідчують особу (паспорт, закордонний паспорт, ідентифікаційний код).

Система не просить жодних додаткових документів або поручителів, вся інформація зберігається на захищених серверах. Якість безпеки підтверджується міжнародними документами Comodo SSL та PCI DSS Level 1.

Як взяти кредит?

Миттєва послуга отримання кредиту в moneyveo популярна по всій Україні. Але у багатьох новачків, як і раніше, виникає безліч питань. Щоб вирішити цю проблему, розглянемо процедуру оформлення поетапно:

1. Кредитний калькулятор. З його допомогою вам необхідно вказати суму та строки оплати позики. Змінюючи ці два показники, праворуч відображається відсоткова ставка та підсумкова сума виплати. Наступні операції оформляються вже в особистому кабінеті, максимальний ліміт збільшується з кожним успішно сплаченим кредитом.

2. Заповнення анкети. Після того, як сума та строки кредиту вказані, на екрані з'являється заявка для заповнення особистих даних: паспорт, ідентифікаційний код, реквізити банківської картки. В кінці можна вибрати спосіб отримання грошей - онлайн-операція на карту або готівку в одному з відділень Нова Пошта.

3. Підтвердження картки. На третьому етапі клієнту потрібно пройти верифікацію, вказавши код перевірки з СМС або зателефонувавши в службу підтримки компанії. Якщо процедуру успішно пройдено, карту буде розблоковано, і ви зможете користуватися фінансовими операціями.

4. Зарахування коштів. Пройшовши успішно верифікацію, ви отримаєте повідомлення про результати вирішення кредитної операції. Якщо заявку схвалено, необхідно зайти до особистого кабінету та ознайомитись з умовами договору. Гроші прийдуть протягом кількох хвилин після згоди з його умовами.

Зазвичай усі операції проходять успішно, але трапляються випадки, коли компанія відмовляє в послузі. Причиною цього може стати неправильно вказана інформація при заповненні заявки, прострочена картка або заборгованість з інших позик.

Як сплатити позику?

Більше не потрібно турбуватися про терміни заборгованості, якщо ви перебуваєте в іншій країні або забули пароль від облікового запису сайту. Для зручності погашення кредиту MoneyVeo пропонує відразу кілька способів:

1. Онлайн на сайті – оплата платежів в особистому кабінеті з безвідсотковою комісією. Для цього використовується верифікована карта або мобільні платежі Lifecell та Київстар. Також доступна послуга оплати без авторизації.

2. Онлайн через платіжні сервіси iPay, Portmone, City24, EasyPay. Власники карток «Київстар» також можуть скористатися послугою «Смарт-гроші» та внести гроші без реєстрації.

3. Оффлайн у будь-якому банківському відділенні, вказавши в анкеті реквізитні дані компанії.

Після закінчення терміну оплати кредиту компанія пропонує ще три дні, щоб клієнт міг встигнути погасити заборгованість. Якщо платник не виходить на зв'язок і не сплачує позику, до нього застосовуються санкції. На четвертий день після прострочення нараховується пеня – 12% від суми кредиту. Процентна ставка зростає. На 100 день після прострочення сума заморожується. При цьому співробітники компанії часто йдуть на поступки клієнтам, продовжуючи терміни дії кредиту, головне заздалегідь попередити про неможливість внести внесок.

Переваги компанії

Кожна компанія, що займається онлайн-кредитуванням, має свою власну стратегію, яка формується навколо певних переваг. moneyveo — це швидкість і доступність, проте є й інші переваги, які виділяються на тлі інших конкурентів:

• максимальна сума для нових клієнтів – 25000 гривень;

• накопичувальна система лояльності для постійних клієнтів;

• партнерська програма «Приведи друга»;

І це лише мала частина особливостей, яка робить використання послуг у MoneyVeo вигіднішим. Компанія пішла далі і вирішила влаштовувати серед клієнтів акції, розігруючи дорогі аксесуари та гарнітуру. Щойно зареєстрованим користувачам пропонується взяти кредит онлайн під 0,01% відсоткову ставку, заробити на власних друзях, які пройдуть за вашим реферальним посиланням, створять обліковий запис і оформлять кредит.

Відгуки реальних клієнтів

Сервіс працює з 2013 року і встиг за цей час заслужити на довіру серед населення країни. Однак серед переважної більшості позитивних відгуків періодично проскакують і негативні. Деякі користувачі наголошують на жорстких умовах погашення кредитної заборгованості, інші — погану роботу служби підтримки. В іншому всі добре відгукуються про вигідну систему бонусів, яка дозволяє отримати більше коштів і знизити суму відсоткової ставки, і доступний список платіжних систем для погашення позики.

В епоху цифрових технологій сервіс MoneyVeo став справжньою панацеєю для тих, кому терміново потрібні гроші, але немає можливості отримати їх у звичайному банку. Оформити кредит можуть люди з поганою кредитною історією, студенти, пенсіонери, без поручителів та додаткових довідок про доходи. Гроші надаються щохвилини під мінімальний відсоток та без зайвих питань. Головне, ознайомитися з умовами договору та вчасно сплачувати внески, і тоді жодних проблем із сервісом не виникне.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини