xcounter
Calendar Icon

Як американська лікарня Johns Hopkins допомагає лікувати пацієнтів у Турецькій клініці Анадолу

Розташована в Туреччині мережа клінік Анадолу, у співпраці з американською лікарнею Johns Hopkins, є одним із провідних лікувально-діагностичних закладів у світі.

Анадолу - втілення новітніх міжнародних методів терапії різних хвороб в умовах якісного медичного обслуговування пацієнтів за світовими стандартами.

Співдружність університетської клініки Джонса Гопкінса та турецького центру Анадолу

Завдяки партнерству з лікарнею Johns Hopkins Анадолу має низку переваг.

Кваліфіковані лікарі. Лікарі Anadolu стажуються в американських колег, беруть участь у медичних конференціях і курсах підвищення кваліфікації.

Доступ до інноваційних технологій. Анадолу бере участь у розробках клінічних програм, має доступ до сучасних протоколів лікування за американськими стандартами.

Передове обладнання. Пацієнтам доступна діагностика на новітніх апаратах і передові технології лікування Fusion Biopsy, Да Вінчі, CyberKnife M6, TrueBeam.

Міждисциплінарні консиліуми. Фахівці Johns Hopkins обмінюються досвідом із турецькими лікарями та проводять консиліуми щодо окремих медичних випадків.

Численні міжнародні акредитації підтверджують високий рівень обслуговування і пацієнтоорієнтованості. Відмітні знаки Anadolu:

  • сертифікація ISO, OECI, ESMO;
  • акредитація JCI, IEO, IASIOS;
  • золотий сертифікат Planetree;
  • 4 місце в рейтингу найбільш оснащених лікарень (Best Colleges);
  • перебуває в ТОП 10 найкращих лікувальних закладів світу (MTQUA).

мережа клінік Анадолу

Радіонуклідна терапія в медичному центрі Анадолу

Радіонуклідне лікування передбачає введення в організм радіоактивних речовин, які, накопичуючись у пухлині, поступово її руйнують. Турецькі лікарі використовують цей метод для лікування раку і доброякісних утворень.

Кезбан Бербероглу - лікар ядерної медицини, яка застосовує радіонуклідне лікування ізотопами лютецію та актинію. Такий вид терапії затребуваний в онкології, оскільки не пошкоджує здорові клітини організму, отже, не спричиняє серйозних побічних ефектів.

Провідні лікарі Анадолу

Лікарі Анадолу відомі застосуванням сучасних методів променевої (радіонуклідної), таргетної та роботизованої терапії. Видатні фахівці Anadolu:

  • Єшим Йилдирим - онколог, онкохірург. Проводить операції при раку легенів, шлунка, печінки, кишківника та сечостатевої системи.
  • Зафер Гюльбаш - онкогематолог, засновник Центру трансплантації кісткового мозку в Anadolu. Спеціалізується на пересадці кісткового мозку.
  • Хале Башак Чалар - радіаційний онколог. Застосовує безопераційні та променеві методи в лікуванні пухлин головного мозку, сечостатевої системи та інших органів.
  • Сердар Кахраман - військовий лікар, нейрохірург. Оперує злоякісні пухлини, лікує патології черепа і центральної нервової системи.
  • Метін Чакмакчи - хірург загальної практики, спеціалізується на лікуванні колоректального раку і малоінвазивній хірургії.

Туреччина охоплює всі переваги провідних країн світу з медицини

Загальні переваги турецьких центрів:

  • спеціалізація за всіма медичними напрямами;
  • доступ до інноваційних технологій діагностики та методик лікування за американськими протоколами;
  • орієнтованість на іноземних пацієнтів, цілодобова підтримка та надання перекладачів;
  • якість послуг нарівні зі світовими клініками Європи та США, проте вартість послуг на 20-30% нижча.

Завдяки сприянню Johns Hopkins, Анадолу володіє передовими медичними технологіями, а лікарі мають навички, отримані у провідних світових фахівців.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини