xcounter
Calendar Icon

Особливості ставок на бокс

15.08.2023 13:18 (Оновлено 15.08.2023 в 13:19)

Якщо порівнювати різні категорії єдиноборств, то бокс можна назвати справжнім довгожителем за часом його популярності. Тільки в останні роки певну конкуренцію боксу почали складати ММА. Бокс присутній у лініях всіх букмекерських контор, хоча він і не потрапляє в п’ятірку лідерів за обсягами укладених парі.

Оператори висвітлюють всі найважливіші бої – від поєдинків, де на кону кілька чемпіонських поясів до рейтингових подій за участі не дуже відомих спортсменів. Давайте більш детально поговоримо про те, які існують ставки на бокс і як отримати максимальну віддачу від такої азартної діяльності.

Типи та основні характеристики ставок на бокс в Україні

Перш, аніж зробити ставку на бокс, необхідно розібратись, які види парі існують. Більшість букмекерських контор пропонують наступні варіанти:

  • На переможця: ви можете обрати фаворита поставити на його перемогу в матчі або у всьому поєдинку.
  • На дострокову перемогу: якщо обидва суперника славляться чудовим нокаутуючим ударом, такий тип ставок стає найактуальнішим. Нагадаємо, що завершення бою достроково відбувається після нокауте, у зв’язку з відмовою одного з бійців продовжити бій або за рішенням арбітра.
  • На тотали раундів: необхідно обрати більше або менше вказаної кількості раундів. Такі бокс ставки актуальні для поєдинків між боксерами, які звикли достроково завершувати бої.
  • На нокаут: ви підтверджуєте, що спортсмен здобуде перемогу саме через нокаут.
  • На спосіб перемоги: будь-яка зустріч боксерів може завершитись нокаутом, відмовою одного зі спортсменів продовжити поєдинок, перемогою за кількістю очок, технічною поразкою чи дискваліфікацією. Деякі букмекерські контори пропонують робити ставки на бокс в Україні, намагаючись вгадати, як завершиться бій.

Сьогодні найпопулярнішими вважаються ставки на бокс на тотал раундів. Їх частіше за все обирають для поєдинків, де беруть участь двоє відносно рівних суперників. Існують ставки на бокс в лайві та прематч, але у віртуальному форматі режиме букмекери можуть блокувати лінію, наприклад, коли один із спортсменів пропустить важкий удар.

Скоро в українському боксі буде топ бій Усік - Дюбуа. Ознайомившись з вище перерахованими правилами, ви можете зробити виграшну ставку на бій Олександр Усік - Даніель Дюбуа.

Як правильно робити ставку на бокс

Якщо ви раніше не робили ставки на бокс, давайте розглянемо, як це відбувається. Необхідно проаналізувати можливі варіанти розвитку подій і оцінити ймовірність настання певних подій. Коли робите ставку, необхідно враховувати наступні моменти:

  • Не варто робити ставки на бокс сьогодні на перемогу фаворита, якщо вам нічого не відомо про його суперника, а в Інтернеті є мінімальна кількість інформації щодо його успіху.
  • Відслідковуйте стан здоров’я спортсмена: якщо спортсмен нещодавно одужав після важкої травми або він зіткнувся з певними складнощами через необхідність зменшити вагу в очікуванні поєдинку, його шанси на перемогу зменшуються.
  • Оцініть, яку кількість перемог спортсмени отримав через нокаут аби оцінити ймовірність подібного завершення поєдинку.
  • Ретельно проаналізуйте останні поєдинки бійців, аби розуміти їхню манеру ведення поєдинку й як добре вони вміють налаштуватись на бій.

Коли ви хочете зробити ставку на бокс, обов’язково враховуйте фактор суддівства для місцевих бійців. Історія пам’ятає немало випадків, коли перемогу віддавали місцевому спортсмену, навіть якщо його суперник виглядав не гірше, а може навіть краще.

Які існують стратегії ставок на бокс сьогодні

Особливих стратегій, створених спеціально аби робити ставки на бокс, не існує. Тому радимо звернути увагу на деякі математичні моделі, які можуть забезпечити значний приріст в довгостроковому періоді:

  • Гра проти фаворита: така тактика передбачає ставки на бокс в Україні на перемогу аутсайдерів. Можна ставити на певного спортсмена або на всіх андердогів. Перший варіант є більш тривалим, оскільки боксери виступають нечасто, тому може пройти кілька місяців перш, ніж ви отримаєте прибуток. Сенс наступний: робите ставку на перемогу аутсайдера з коефіцієнтом не менше 4. Якщо ставка програє обираєте наступний матч з парою «фаворит та аутсайдер» і знову обираємо слабшого бійця. Якщо серія поразок досягла 4-5, можна збільшувати номінал ставки на бокс в два рази.
  • Система Мартінгейла на тотал: тут алгоритм схожий: розраховуєте середнє значення для певного бійця чи для всіх подій і ставите постійно «менше» або «більше». Різниці в тому, що бокс ставки на тотал не передбачають тривалих серій поразок. Якщо постійно обирати один й той самий результат, то рано чи пізно він забезпечить виграш.

Не варто оцінювати ставки на бокс сьогодні як легкий метод заробітку. Визначити результат футбольного матчу часто буває простіше, аніж здогадатись, що буде відбуватись на рингу. Спортсмени не так часто боксують та ретельно готуються до будь-якого поєдинку, але навіть один пропущений удар може докорінно змінити результати зустрічі.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини