xcounter
Calendar Icon

Як вибрати бойлер — основні нюанси

30.07.2023 16:09 (Оновлено 30.07.2023 в 16:09)

Бойлер — це річ, яка допомагає полегшити щоденні завдання. Адже миття посуду, гігієнічні процедури, прання — це та робота, яка переслідує нас. Звісно, ці завдання легше виконувати, коли людина має цілодобовий доступ до гарячої води. А її досить часто відключають з метою проведення планових ремонтних робіт. Отже, бойлер купити в Києві прагне кожен другий мешканець. Широкій вибір бойлерів можна знайти за цим посиланням: https://comfy.ua/ua/water-heater/brand__thermex/

Однак для того, щоб бойлер ідеально вписався в інтер'єр кімнати, став логічним завершенням, зміг приховати недоліки та закцентував увагу на перевагах, варто прислухатися до таких порад.

Поради щодо вибору бойлера

Визначення об'ємів бойлера. Це залежить від того, скільки осіб буде ним користуватись, скільки літрів гарячої води необхідно.

  • Потреби водонагрівача (кількість точок, на які розповсюджується вода від бойлера).
  • Потреби кожного мешканця квартири у воді (наповнення ванни, частота користування та витрат гарячої води).
  • Варто врахувати не тільки об'єм нагрітої води, але й температуру. Чим вища температура води, тим менше її витрачають.
  • Врахуйте параметри: ширина, висота і об'єм.
  • Важливим також є тип встановлення водонагрівача.

По типу встановлення водонагрівача розрізняють такі: вертикальні та горизонтальні - їх найчастіше використовують. Рідше - над/під мийкою, універсальні.

Кожна модель сучасного водонагрівача - це потрібна річ, яка має бути в будь-якому помешканні. Існує безліч різновидів бойлерів, від міні варіантів до об'ємних. Кожен охочий придбати таку електротехніку ретельно знайомиться з її особливостями та характеристиками, для того щоб задовольнити потреби та свої вимоги. Неабияке значення для сучасної людини має ціна, тож виробник пропонує і бюджетні варіанти і дороговартісні.

Час нагрівання води залежить від місткості. Бойлер, який вміщує 30 літрів води нагрівається близько 60-80 хвилин, а бойлер на 120 літрів буде нагріватися близько 4 годин. Варто пам”ятати, що чим більше води вміщує бойлер, тим більше електроенергії він споживає.

Типи тенів у бойлерах

Щодо швидкості нагрівання води, то існують бойлери з одним та двома тенами. Зрозуміло, що бойлер з двома тенами буде швидше нагрівати воду. Вирізняють 2 види тенів - сухий та мокрий. Обираючи навісний бойлер, не забудьте врахувати навантаження на стіну - це вага води + маса порожнього бака. Якщо покупець вибирає водонагрівач, який вміщує 100 літрів, Експерти радять, встановлювати його на підлозі або окрім кріплень настінних подбати про підлоговий стелаж, щоб зменшити навантаження на стіну.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини