xcounter
Calendar Icon

Готове фруктове пюре для малюка – купувати чи ні?

Фруктові пюре – популярний варіант для прикорму малюків. Перетерті фруктово-ягідні суміші зазвичай вводять в дитячий раціон з 6-7 місяців. Подобаються такі ласощі й дошкільнятам. Та й батьки радіють, адже фрукти в будь-якому вигляді – джерело багатьох вітамінів і мінералів для малечі. От тільки готувати такі ласощі самостійно досить затратно за часом, та й не завжди знайдуться під руками потрібні фрукти. В таких випадках виручать готові фруктово-ягідні суміші. Наприклад, у популярного українського бренду Bob Snail пюре для дітей є в надзвичайно широкому асортименті.

Чим корисні фруктові пюре для малечі?

корисні фруктові пюре для малечі

Щоб малюк отримував усі необхідні для правильного розвитку мікроелементи, його раціон повинен бути збалансованим. А для цього раціон потрібно максимально урізноманітнити. Дітям з 6-місячного віку педіатри радять щодня вживати 60-70 г перетертих фруктів, поступово збільшуючи денну порцію. В рік малечі корисно їсти щодня по 90-100 г таких ласощів.

Залежно від інгредієнтів, з яких приготовлено пюре, страва може бути джерелом вітамінів А, С, групи B, Е, D, заліза, магнію, йоду, калію, фосфору, клітковини, глюкози. В ідеалі варто щодня давати малечі суміш різних плодів, адже кожен має свої унікальні властивості:

  • яблуко – в 100 г м’якуші міститься потрібна малечі порція заліза і вітаміну С, захищає від анемії;
  • груша – багата фолієвою кислотою і бета-каротином, необхідними для шкіри, нервової системи;
  • абрикос – містить фосфор і кальцій, які відповідають за здоров'я костей і зубів;
  • слива – захищає від дефіциту вітамінів групи B, від яких залежить функціонування нервової системи;
  • банан – джерело калію, необхідного для серця, нирок і печінки;
  • малина – містить цинк, мідь, вітамін PP, які посилюють стійкість дитячого організму до золотистого стафілокока.

Словом, користь від такого продукту беззаперечна. Головне, щоби фруктова суміш для малечі була якісною.

Чи безпечні для малюків готові фруктово-ягідні пюре?

Насправді думка про те, що всі готові пюре з магазину – для малечі зло, не більше ніж міф. В наш час на ринку є чимало високоякісної продукції, яка нічим не поступається фруктам, перетертим вдома самостійно.

Взяти хоча б для прикладу продукцію українського бренду Bob Snail, яку пропонує своїм покупцям онлайн-супермаркет Novus. Bob Snail створює ласощі для малюків з якісної сировини, дотримуючись технології та міжнародних стандартів. В дитячих фруктових пюре цього бренду немає консервантів, барвників чи доданого цукру. А такі ласощі в раціоні малечі схвалить кожен педіатр і любляча матуся.

Якщо ж взяти до уваги, що компанія випускає пюре в різноманітних рецептурах, а в магазині Novus такий товар можна замовити онлайн з адресним доставленням по Києву і в передмістя, то це дійсно неабиякий подарунок для матусь, у яких день і без приготування пюре розпланований по секундах.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини