xcounter
Calendar Icon

Сигналізація для авто: основні види та особливості вибору

20.09.2023 09:34 (Оновлено 20.09.2023 в 09:34)

Крадіжки транспортних засобів та їх складників у великих містах та маленьких населених пунктах є дуже частими. Не завжди є можливість зберігати авто на платній стоянці з охороною чи у власному гаражі, цим і користуються злочинці. Захистити власний автомобіль можна за допомогою установки сигналізації на нього. Сигналізація на авто Львів доступна в компанії Ohholding. Всі деталі — на офіційному сайті.

Види сигналізації на автомобіль

Серед основних видів автомобільної сигналізації виділяють:

  • односторонні без зв’язку з власником авто — вони бюджетні, мають стандартний функціонал: звукове сповіщення, блокування двигуна, дистанційне керування центральним замком, як правило, встановлюються на автомобілі економкласу;
  • двосторонні — у них є зв’язок із власником авто через пульт керування або мобільний додаток, власник має можливість управляти роботою захисту на відстані, бачити сповіщення про відкриття дверей, капоту, удар, керувати роботою двигуна, наприклад, дистанційно запускати його для прогрівання авто;
  • супутникові — найбільш надійний варіант, адже, крім стандартного набору функцій, як в односторонніх та двосторонніх, у них є можливість відстежувати місцеперебування транспортного засобу усюди, де є GPS-сигнал.

Це найбільш популярні автомобільні сигналізації.

На що звернути увагу, вибираючи противикрадну сигналізацію для авто

Перше, на що слід звернути увагу, — це бюджет. Важливо розуміти, що через доступну ціну необов’язково страждає якість, на будь-яку суму можна підібрати достойний варіант. Звичайно, функціонал дорогих і бюджетних відрізнятиметься, проте основну функцію відлякування зловмисників обидва варіанти виконуватимуть.

Загалом, щоби сигналізація забезпечувала надійний захист, потрібно, щоб функціонал включав надійне кодування, яке неможливо підробити, інформаційний сигнал до 2 км та радіус дії управління до 900 метрів. Добре, якщо буде вбудований GPS: в такому випадку при викраденні транспортного засобу буде легко встановити його місцеперебування.

популярні автомобільні сигналізації

Комфорт використання — не обов’язковий, але такий важливий момент. Зручно, коли є можливість дистанційного запуску двигуна, завдяки якому можна зимою сідати в заздалегідь прогріту автівку і їхати, не чекаючи, поки вона нагріється. Керування через мобільний додаток — також додаткова опція, що збільшує комфорт використання. Якщо дозволяє бюджет — краще обирати варіанти сигналізації саме зі зручним функціоналом і високим комфортом використання.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини