xcounter
Calendar Icon

Айфон 15 Про – випереджаючи сучасність

25.10.2023 17:50 (Оновлено 25.10.2023 в 17:50)

Що ви найбільше цінуєте у смартфонах? Новітні технології та інновації, високу продуктивність? Айфон 15 Про дасть вам все це і навіть набагато більше. Взявши його до рук, ви забудете, що колись віддавали перевагу іншим моделям. Продукція Apple не має конкурентів. З нею ви отримаєте незабутні враження та досвід. Зміни, то завжди на краще, якщо це – Айфон.

Ні для кого не секрет, що смартфони Епл лідирують ледь не у всіх рейтингах і тестах. Якщо ви користувалися телефоном з однієї із раніше випущених лінійок, то навряд чи зможе відмовити собі в задоволенні купити Айфон 15 Про. І будете абсолютно праві. На це існує безліч причин:

  • надпотужний процесор, покращені камери і не тільки;
  • нова ОС, яка здатна не лише підвищити рівень безпеки, а й відкрити для споживача вражаючий світ інновацій;
  • новий дизайн;
  • тривала підтримка від виробника – роки, протягом яких споживач матиме доступ до сучасного функціоналу та виправлення помилок;
  • покращена інтеграція з екосистемою;
  • престиж.

Звісно, подібний телефон в жодному разі не може коштувати копійки, але такі технології не бувають дешевими. Витративши кошти на Айфон 15, ви зробите інвестиції в своє майбутнє. Смартфон, що випереджає час, тепер можна придбати в Аppleroom.

Продуктивний чіп та нові графічні можливості

Це неймовірно, та Айфон 15 Про став першим з телефонів, що отримав чіп із технічним процесором 3 НМ, а це близько 19 мільярдів транзисторів. Саме вони посприяли збільшенню продуктивності смартфону та вплинули на потужність функцій. Новий процесор отримав 6 ядер. Два із них є високопродуктивними, тобто функціонують на 10% швидше, ні у Айфоні 14 Про.

На даний момент iPhone 15 Pro є найшвидшим смартфоном на ринку. Додаткового прискорення йому надають ще чотири надефективні ядра. Таким чином нові Айфони можуть розвивати потужність, що в 3 рази є більшою за можливості конкурентів.

Складається враження, що в Айфоні 15 Про пришвидшилися абсолютно всі процеси і, це недалеко від правди. Прискорилося навіть трасування променів. Завдяки апаратному методу вдалося пришвидшити його в 4 рази. Даний підхід дозволив отримати максимально реалістичне світло.

Нові можливості неймовірні. Телефон, відтворюючи контент з низькою роздільною здатністю, трансформує її на вищу, споживаючи мінімум енергії. Це досягається завдяки збільшеній продуктивності відеопроцесора, який тепер працює в 4 рази швидше. Спеціальний декодер підвищує якість відео з потокових сервісів. Автономність роботи в умовах його перегляду зросла до 23 годин і, це далеко не всі із переваг надсучасного Айфона.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини