xcounter
Calendar Icon

У новій грі про Спайдермена від Insomniac Games для Sony з’явилися українські локації

27.10.2023 16:43 (Оновлено 27.10.2023 в 16:43)

20 жовтня відбувся довгоочікуваний реліз продовження гри “Людина-павук 2”, яку розробила студія Інсомніак для Соні. Але, після тестування, багато геймерів помітили дуже цікаву особливість. Річ у тім, що у відомому районі Нью-Йорка, Брайтон-Біч, з’явилося кілька примітних установ з українською символікою.

За кілька годин після появи новини у мережі, почали з’являтися перші кадри від стрімерів та шанувальників Пітера Паркера з усього світу. Деталізація цих зображень вражає, тому що вони насичені кольорами та реалістичною графікою. Користувачам інтернету сподобалася ідея Соні про відтворення українських символів у цьому релізі. А, щоб дозвілля було більш привабливим, можна відвідати кращі букмекерські контори України, які мають непогані пропозиції для проведення вигідних спортивних парі.

Докладніше про використані локації в Spider-Man 2

використані локації в Spider-Man 2

Гравці, що робили перші тестування, знайшли щонайменше шість різних закладів, які мають багато спільного з Україною. Й, головне тут те, що біля кожної локації зображено самого “Спайдермена”. Тож, серед Брайтонських пам’яток з’явилися:

  • Тризуб;
  • Київський Одяг Ко;
  • Відділення медичної допомоги;
  • Аптечний кіоск;
  • Склеп;
  • Продукти з України.

На жаль, поки що, ця гра доступна лише для PlayStation 5, тож на комп’ютері або ноутбуці її активувати не вдасться. При цьому, реліз буде вміщувати: стандартну, цифрову розширену та колекційну версії. А, однією з перших локацій для проходження є “маленька Одеса” у Нью-Йорку.

Взагалі, друга частина культової гри пропонує незабутню подорож світом супергероїв, сповнену захопливими митями та динамічними зіткненнями зі злочинцями. Тут, герой Людина-Павук отримав оновлені рухи з акробатики, можливості ухилятися від ворожих ударів та потужні комбо. При цьому, стелс було дещо спрощено зі зміщенням акценту на безпосередні зіткнення та масований розгром противників.

Що презентувала Соні у проморолику стосовно сюжету релізу по коміксах Марвел

Соні у проморолику стосовно сюжету релізу по коміксах Марвел

У день випуску нової гри “Спайдермен 2” Соні продемонструвала короткий ролик, який окреслює нових ворогів та бойові сцени. Тож, спочатку є можливість побачити всім знайомого Крейвена, який отримав нове замовлення на пошук і нейтралізацію Людини-Павука. Після цього, спливатимуть рандомні сцени з геймплею, які межуватимуться з посиланнями на сюжет.

Також, у грі буде продовжено протистояння між головним героєм та Майлзом Моралесом. Нагадаємо, що раніше, Спайдермен отримав сімбіота, що здійснив вплив на його характер та здібності. Також, є фрагмент, де головні персонажі спілкуються з розумним роботом, поки на них не напав Ящір (він є одним з найважливіших ворогів Людини-Павука).

Тепер трохи про нові здібності Паркера, які надає йому костюм сімбіота. Тут відчиняються атаки по областях, нанесення ушкоджень ворогу щупальцями, нові засоби взаємодії з оточенням тощо. Більш того, режим польотів став набагато швидкіснішим.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини