xcounter
Calendar Icon

Зволожувальний крем для тіла CeraVe: комфорт кожного дня

21.12.2023 13:59 (Оновлено 21.12.2023 в 13:59)

Шкіра будь-якої людини, яка потерпає від нестачі вологи, завжди реагуватиме тьмяним кольором, появою лінії зневоднення, нерівним рельєфом та навіть подразненнями. Щоб обличчя не старіло та не утворювалися зморшки, колір був рівним, а поверхня — гладкою, потрібно регулярне використання спеціальних живильних засобів. Це повною мірою стосується і шкіри тіла — в такому випадку косметологи рекомендують використовувати зволожуючий крем для тіла для підтримки потрібного балансу.

Унікальні властивості живильного крему CeraVe

Оригінальна формула цього засобу дає змогу створювати та відновлювати захисний бар’єр. Припустиме використання на шкірі як тіла, так і обличчя. До складу крему входять три форми керамідів, які за своєю структурою повністю ідентичні ліпідам.

Формула розроблялася разом із дерматологами та передбачає відмову від шкідливих компонентів у вигляді віддушок та інших хімічних елементів. Крем із керамідами для шкіри можна застосовувати як дорослим, так і дітям від трьох років.

Окрім того, до загального складу косметики входять такі компоненти:

  • гіалуронова кислота — забезпечує зв’язок води в епідермісі для максимально глибокого зволоження;
  • холестерин — за його допомогою відбувається зміцнення захисного бар'єра під час догляду за шкірою, а також її регенерація і поповнення вологою;
  • вітамін Е — здійснює захист від шкідливого впливу вільних радикалів.

Компоненти у вигляді екстракту трав та морських мінеральних речовин забезпечують поповнення епідермісу корисними елементами.

Як доглядати за шкірою?

Крем постачається у зручних для користування пластикових баночках вагою в 340 мл. М’яка та ніжна текстура засобу забезпечує легке нанесення та втирання в шари шкіри масажними рухами. Під час процедури бажано не допускати потрапляння на сегмент навколо очей. Така дерматокосметика не залишає жирних слідів на тілі та обличчі, повністю всотуючись у шкіру.

властивості живильного крему CeraVe

Формула крему передбачає застосування технології МВЕ. Завдяки їй дія керамідів продовжується протягом усього дня, оскільки технологія забезпечує повільне вивільнення корисних компонентів із паралельним зволоженням.

Наносити крем можна вранці або ввечері на очищену шкіру. За бажанням косметологи рекомендують використовувати цей засіб як основу під макіяж. Можлива комбінаторність з іншими кремами цього виробника.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини