xcounter
Calendar Icon

Автозапчастини з Польщі: чому треба звернути на них увагу?

22.12.2023 13:44 (Оновлено 22.12.2023 в 13:44)

Незважаючи на велику різноманітність автомобілів від численних виробників, їх усіх об’єднує одна спільна риса. Це періодична потреба в запасних частинах. Бо немає у світі нічного вічного. І як би добре водій не дбав про свою «конячку», все одно рано чи пізно доведеться її ремонтувати. А для цього потрібні запчастини, які коштують грошей, інколи немалих. Що робити? Адже початковий задум був такий, що авто повинно служити власникові, а не навпаки, щоб він працював тільки на свою машину.

Вихід є, притому доволі зручний. Оригінальні автозапчастини з Польщі kaifauto.com.ua пропонує за помірну вартість у широкому асортименті та з великим залишковим ресурсом. Як таке можливо? Саме про це й піде подальша розмова — про переваги автомобільного шроту.

автозапчастини з Польщі

Що таке авторозбирання?

Найважливіше при виборі запчастин — вони повинні ідеально підходити вашій автівці. Саме тому досвідчені автомобілісти обирають оригінальні або вживані запчастини, а не аналоги від інших виробників.

Авторозбиранням (інша назва — автошрот) називають процес отримання запасних частин з машин, що були у вжитку. Власне кажучи, суть справи точно відповідає цій назві. За кордоном ставлення до легкових авто трохи інше, ніж у нас. (Хоча ми в цьому плані теж потроху запроваджуємо більш високі стандарти життя, і за цим приємно спостерігати). «У них» техніку, яка «відбігала» 5, зрідка 7 років, міняють на нову. Стару продають, але не обов’язково. Нерідко буває, що власник не вважає за потрібне клопотатися з реалізацією або відновленням «ветерана» і віддає його на розбирання.

Чому вигідно купувати запчастини з авторозбирання?

Автомобільний шрот надає власникам машин численні переваги. Завдяки йому з’являється можливість вирішити питання ремонту будь-якої складності так, що витрати при цьому будуть вельми помірними. Щоб розмова була більш конкретною та з певними цифрами, розглянемо плюси авторозбирання на прикладі KAIF AUTO:

  1. Максимально великий асортимент товарів. Завдяки співпраці з відомим польським аукціоном Allegro.pl компанія пропонує більш як 40 мільйонів найменувань.
  2. Вартість вживаних деталей не просто нижче за нових. Інколи знижка сягає 60 – 70%!
  3. Всі запчастини зняті з машин, що експлуатувалися тільки в Європі, тобто знос гарантовано помірний.

Кожна деталь перевірена спеціалістами та продається з гарантією. Працює доставка, вибраний товар привезуть у термін від 2 до 7 днів (точний строк залежить від розташування складу). Коли все ж таки немає бажання купувати вживані запчастини, є можливість обирати серед нових.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини