xcounter
Calendar Icon

5 переваг страхування авто онлайн

22.12.2023 13:50 (Оновлено 22.12.2023 в 13:50)

Сьогодні вже не треба нікого переконувати у тому, що кожен має подбати про фінансовий захист власного автомобіля. Адже обставини, з якими зустрічається людина у нинішніх умовах, часто занадто непередбачувані. На жаль, громадянам України зараз доводиться багато переміщатися, перебувати далеко від дому, і при цьому прагнути знизити рівень стресу і нормалізувати власне життя. Багато в чому може допомогти автомобіль, проте виникає питання стосовно захисту самого авто. У більшості критичних ситуацій, які можуть трапитися із транспортним засобом, допоможе система автострахування. До того ж зараз активно розвиваються страхові онлайн-сервіси.

Сучасне онлайн-страхування практично позбавлене недоліків. Ви можете скористатися останніми досягненнями у сфері цифрових технологій, купуючи обов’язкову страховку для свого автомобіля через інтернет. Розглянемо основні переваги цього підходу.

1. В пріоритеті — комфорт клієнтів

Придбання автостраховки онлайн є більш зручним варіантом в порівнянні з традиційним способом, коли для оформлення автоцивілки доводилося їхати до офісу. Тепер є можливість придбати автоцивілку, не виходячи з дому. Немає потреби стояти в черзі або чекати тривалий час. Власнику авто достатньо просто зайти на сайт обраної страхової компанії, наприклад, СК «УНІКА» в зручний для нього час. Оплату страхового внеску можна перерахувати за допомогою інтернет-банкінгу. Зауважимо — має онлайн автоцивілка ціну, яка не відрізняється, або іноді може бути навіть меншою, ніж вартість договору, оформленого в офісі.

2. Оформлення поліса ОСЦПВ онлайн — більш оперативний процес

Придбання автоцивілки через інтернет відбувається значно оперативніше, ніж в офісі. Ви можете це зробити за лічені хвилини. Для цього потрібно лише ввести базові дані про автомобіль та інформацію про власника. Після оплати протягом найближчих 2-3 хвилин поліс буде відправлено на електронну пошту. На відміну від цього, при покупці поліса ОСЦПВ офлайн водію доведеться зустрітися відвідати офіс страхової компанії, почекати своєї черги, а потім отримати договір. Отже, процес онлайн-покупки поліса відбувається набагато швидше, ніж офлайн.

онлайн автоцивілка

3. Миттєве отримання поліса ОСЦПВ і його швидка перевірка

При придбанні автостраховки онлайн договір майже миттєво стає доступним для водія. Щоправда, він вступає в повну силу з дати, зазначеної в договорі. І головне — інформація про автоцивілку одразу потрапляє до бази Моторного (транспортного) страхового бюро України. Раніше цього доводилося чекати кілька днів.

Перевірити чинність електронного поліса ОСЦПВ також максимально легко. Це можна зробити на офіційному сайті МТСБУ за номером договору або за номером авто. Ця база даних є офіційною, нею також користуються представники патрульної поліції та інші зацікавлені особи. Така перевірка чинності поліса — це незалежний процес, який не потребує участі представників страхової компанії.

4. Швидка і переконлива оцінка надійності страховика

Перевірка чинності автоцивілки та ступеня надійності страхової компанії в онлайн-режимі проходить легше. Перед тим, як придбати страховку через інтернет, ви можете відвідати сайт компанії, щоб ознайомитися з тим, як працює страхова компанія. Крім того, ви маєте можливість вивчити відгуки клієнтів, щоб виявити можливі недоліки. Ці деталі допоможуть сформувати думку про те, чи можна довіряти обраному страховику. Пошук цієї інформації в офлайні може бути досить трудомістким.

Приміром, майбутній клієнт, знайомлячись із тим, як працює СК «УНІКА», обов’язково побачить її основні переваги:

  • приналежність до страхової групи, яка працює на європейському ринку;
  • наявність відзнак і високої позиції в рейтингу;
  • суми, які компанія щомісячно виплачує в якості компенсації своїм клієнтам, сягають 100 млн грн тощо.

Усе це переконує у стабільності роботи цієї організації.

5. Цифровий формат страхового поліса — це зручно

При придбанні страховки онлайн ви отримуєте цифровий поліс, який відправляється на вашу зареєстровану електронну адресу. Копія документа про обов’язкове страхування зберігається на пошті протягом тривалого часу. Демонструвати представникам патрульної служби достатньо на екрані будь-якого гаджета. Або вони самі можуть переконатися у наявності страховки, подивившись у базі МТСБУ. Тому користуватися е-полісом дуже зручно.

Як придбати автоцивілку онлайн

Одним зі значних інноваційних кроків у галузі страхування ОСЦПВ стала можливість самостійного оформлення договору через інтернет. Провідні страхові компанії вдосконалили свої онлайн-платформи, надаючи клієнтам можливість придбати страховий поліс лише за 3-5 хвилин. Наприклад, СК «УНІКА» успішно запровадила такий сервіс. Для придбання необхідно зробити 3 прості кроки на сайті:

  • обрати відповідний вид страхування;
  • заповнити просту анкету;
  • здійснити оплату.

Протягом кількох хвилин договір буде надіслано власнику автомобіля на електронну адресу.

Однією з важливих переваг цифрового способу оформлення страховки є те, що інформація про угоду негайно відображається у мобільному додатку «Дія». Ці інновації забезпечують зручність для власників транспортних засобів при оформленні обов'язкового поліса автострахування. Це все суттєво економить їхній час та забезпечує впевненість у чинності страховки.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини