xcounter
Calendar Icon

Найкращі гель-лаки преміум класу

27.12.2023 01:25 (Оновлено 27.12.2023 в 01:25)

Гель-лак поєднує властивості та можливості манікюрного лаку та моделювального гелю. У цій статті ми розповімо історію його появи, розберемося з термінами й запропонуємо ТОП гель-лаків, що складені за різними критеріями.

Гель-лаки сьогодні досить широко представлені на українському ринку й переконатися в цьому можна перейшовши за посиланням https://makeup.com.ua/categorys/150141/.

Аналізуємо, порівнюємо, вибираємо

ТОП-3 гель лаків для початківців:

  • F.O.X. Gel Polish. Високопігментована текстура середньої густоти легко наноситься й вирівнюється, добре поєднується з базою та топом інших марок. Також відзначимо зручний у роботі м'який віяловий пензлик і приємний десертний аромат. Стійкість покриття – 3-4 тижні.
  • Kodi Professional. У колекції цієї марки нескладно підібрати колорит, який не тільки підкреслить красу рук, а й поєднуватиметься з губною помадою, елементами одягу та відповідатиме вашому стилю. Виробник гарантує, що створюване покриття зберігає стійкість до механічних пошкоджень не менше 2-х тижнів. Цей варіант рекомендується поєднувати з топом і базою з каталогу Kodi Professional. В основі рецептури інноваційна каучукова формула, що надає приємного блиску та забезпечує необхідний рівень еластичності.
  • Akzentz Luxio. Універсальний варіант, який підійде як початківцям, так і досвідченим майстрам. Рідка текстура помірної густоти не розтікається, не забруднює кутикулу й принігтьові валики. Особливі переваги – гіпоалергенність складу та зручний пензлик плоскої форми.

Найкращі гель-лаки

ТОП-З гель лаків для досвідчених користувачів і професіоналів нейл-арту:

  • Shellac CND. Культовий продукт з якісним, безпечним складом. Добре переноситься навіть за підвищеної чутливості. При видаленні покриття з використанням спеціального засобу з колекції бренду додаткове спилювання не потрібне. Будь-який варіант з каталогу цієї марки забезпечує легке нанесення та наділений виразним пігментом. На жаль, продукцію бренду часто підробляють, тому рекомендуємо замовляти її на сайті мультирегіонального інтернет-магазину MAKEUP. На цьому віртуальному торговельному майданчику представлено оригінальні засоби та інструменти для виконання бездоганного манікюру.
  • Professional Nail Boutique. Успішно поєднує високий рівень стійкості та різноманітні модні відтінки. Наноситься у 2-3 шари, має щільну текстуру, яка не розтікається по поверхні пластин.
  • Oxxi Professional. Ця марка користується заслуженою популярністю у досвідчених майстрів і новачків. Відзначимо вітамінізований склад, різноманітний фініш, скромні ціни на весь асортимент, стійкість до 20 днів.

Під час підбору гель-лаку новачкам важливо врахувати два основні аспекти – густоту текстури та її пігментованість. Засіб з дуже рідкою консистенцією важче рівномірно розподілити за відсутності спеціальних навичок, а низькопігментовані текстури потребуватимуть багатошарового нанесення.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини