xcounter
Calendar Icon

Косметика RejudiCare Synergy: які проблеми вирішує?

20.02.2024 18:49 (Оновлено 20.02.2024 в 18:50)

Професійна косметика відрізняється від мас-маркету більш продуманим складом та активними інгредієнтами. В розробці формул для її виготовлення беруть участь дерматологи, технологи та інші фахівці, які ретельно перевіряють кожний компонент.

Відомі світові фармацевтичні бренди пропонують власні лінійки для догляду та підтримки здоров’я шкіри. В арсеналі канадської компанії RejudiCare косметика, яку можна придбати на сайті A.S. Laboratory, високотехнологічні рішення для поширених проблем шкіри. Цей бренд має багаторічний досвід роботи на міжнародному ринку.

Чому варто спробувати косметику RejudiCare Synergy?

Компанія не раз отримувала нагороди в галузі охорони здоров’я та фармацевтики, зокрема Нобелівську премію за винахід технології PhotoZyme. Її особливість полягає у фотозимі, що входить до складу деяких засобів та призначений для захисту від негативного впливу ультрафіолету.

У засобах поєднують три формули ретинолу:

  • чистий інкапсульований;
  • синтетичного походження — гідроксипінаколону ретиноат;
  • натуральний рикопін.

Таке рішення допомагає ефективно боротися з акне, усуває фізіологічні вікові зміни, проблему надлишкового вироблення себуму. RejudiCare Synergy приділяє багато уваги кожній формулі, тому засоби підходять навіть для дуже чутливої шкіри.

косметика RejudiCare Synergy

Для чого використовувати професійну косметику?

Високотехнологічна продукція фармацевтичної компанії відповідає суворим медикаментозним нормам та поєднує в собі безліч наукових розробок. В асортименті представлені засоби, що допомагають проти:

  • акне у вигляді папул, пустул, у важкій вузловій формі, відкритих і закритих комедонів;
  • куперозу, пігментації;
  • нерівного тону та рельєфу;
  • зневоднення;
  • дерматиту.

Також можна підібрати лінійки проти проявів старіння, для відновлення захисного бар’єру, профілактики косметичних дефектів шкіри.

Професійна косметика RejudiCare Synergy — продукт фармацевтичної компанії, покликаний боротися з різноманітними проблемами дерми. Засоби створюються за унікальними формулами, безпечними навіть для дуже чутливої шкіри.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини