xcounter
Calendar Icon

Спеціальні кредитні пропозиції для ФОП

17.03.2024 11:47 (Оновлено 17.03.2024 в 11:47)

Підприємства ФОП більше за інші організаційні форми потребують надійної фінансової подушки. У мінливому економічному середовищі їм важче протистояти тиску конкурентів через обмеженість виробничих потужностей та низьку диверсифікацію діяльності. ФОП частіше доводиться звертатися до банківського кредитування, щоб закрити касовий розрив та вчасно розрахуватися з постачальниками чи підрядниками. Тому кредит для ФОП має бути швидким, простим і зручним, саме таким, як на сайті https://unexbank.ua/kredit-dlya-fop від Unex Bank.

Спеціалісти банку в подробицях проаналізували специфіку діяльності ФОП, щоб запропонувати саме такі кредитні продукти, які найкращим чином задовольняють потреби позичальника. Серед актуальних пропозицій банку для ФОП такі:

  • кредит за зниженою ставкою;
  • кредит на довгий термін;
  • лізинг;
  • кредит під заставу нерухомості;
  • програма 5–7–9.

Кредит за зниженою ставкою передбачає позику в розмірі від 10 до 350 тис. грн на 13, 25 чи 37 місяців. Позичальник повинен щомісячно сплачувати комісію у розмірі 1,8%, а також нараховуються річні відсотки за ставкою 0,01%. Кредит зручний для терміново поповнення обігових коштів та сплати за товари чи сировину для продовження безперебійної роботи бізнесу.

Якщо потрібна більша сума, доцільно скористатися кредитом на довгий термін, що надається на період від 1 до 3 років на суму до 500 тис. грн з фіксованою ставкою річних без щомісячної комісії. Це вигідна пропозиція для модернізації технічного забезпечення, освоєння новітньої технології, розширення бізнесу.

Приватним фермерам, власникам будівельної компанії, підприємцям у транспортній сфері для оновлення основних засобів доцільно розглянути послугу лізингу від Юнекс Банку. У лізинг можна придбати сільськогосподарські машини, будівельну техніку, транспортні засоби з виплатою протягом 3-х років. Ключова умова програми — власний внесок позичальника у розмірі від 30% від вартості об’єкта лізингу. Процентна ставка річних коригується банком залежно від конкретних умов угоди (предмету лізингу, його вартості, терміну кредитування).

Підприємці-початківці можуть отримати стартовий капітал на започаткування та розвиток свого стартапу за програмою кредиту під заставу нерухомості. Надаючи банку під заставу квартиру, будинок чи земельний наділ, позичальник може отримати до 250 тис. грн на період до 10 років для розвитку власної справи. Сума кредиту покриває до 50% вартості об’єкта застави.

Програма кредитування 5–7–9 — це державна ініціатива для підтримки малого підприємництва, що передбачає вигідні умови з мінімальним процентним навантаженням, рівень якого залежить від темпів розвитку бізнесу та кількості новостворених ним робочих місць. Скористатися програмою можуть юридичні особи та ФОП, що є резидентами України, а їх напрями діяльності за КВЕД відповідають затвердженому обмежувальному переліку. Кредитні кошти можуть бути витрачені на придбання, реконструкцію чи ремонт виробничих приміщень, оновлення чи придбання основних засобів, впровадження нової технології у виробничий процес, придбання об’єктів права інтелектуальної власності чи освоєння нових напрямів діяльності.

Менеджери банку можуть проконсультувати по телефону та особисто у відділенні банку, допомогти з вибором оптимальної кредитної програми та пропрацювати найбільш вигідні умови співпраці.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини