xcounter
Calendar Icon

Цікава історія бренду джина Whitley Neill: що варто знати

30.04.2024 11:00 (Оновлено 30.04.2024 в 11:00)

Бренд Whitley Neill був створений Джонні Нілом — одним із нащадків відомої родини виробників міцних спиртних напоїв. Історія виникнення незвичайного джину Whitley Neill пов'язана з подорожами, потягом до авантюр та сміливими експериментами. Цю історію розповідаємо далі.

З чого все почалося

Джонні Ніл вирішив винайти джин, який би відповідав загальноприйнятим стандартам якості, що застосовуються до цього міцного алкогольного напою, а також розширив межі уявлень про «ялівцеву горілку». Для цього Ніл вивчив історію подорожей своєї сім'ї. Особливо зацікавив новатора багатий світ екзотичних рослин країн Африки. Саме ці компоненти засновник бренду вирішив використовувати для створення оригінальних алкогольних напоїв. У 2005 році на ринку було представлено перший джин Whitley Neill. Напій було виготовлено за традиційною технологією, тобто з використанням мідних кубів для дистиляції. Але крім зернового спирту, ялівцевих ягід, коріандру, ірису та інших стандартних компонентів, він містив екзотичні рослини. Це дозволило сформувати унікальний смаковий профіль напою та одразу ж привернуло до нього увагу споживачів. Джонні Ніл не зупинився на досягнутому і продовжив експериментувати зі складом джину, розширюючи асортимент продукції, до складу якої увійшли плоди баобаба, капський аґрус та інші екзотичні рослини. Незабаром компанія також почала виробляти й інші види спиртних напоїв — горілку та ароматизовані лікери. Але джин все ж таки залишається головним продуктом бренду і регулярно отримує різноманітні нагороди на престижних конкурсах, що підтверджує його високу якість та унікальні смакоароматичні характеристики.

Асортимент різновидів джину Whitley Neill

У продажу є такі види:

  1. Оригінальний або класичний джин. Цей напій має гладкий збалансований смак, у якому відчуваються відтінки спецій, трав і цитрусових.
  2. Blood Orange. Характеризується цитрусовими нотками червоних сицилійських апельсинів та інших фруктів. Продукт готується шляхом дистиляції з використанням суміші спеціальних рослинних компонентів, включно з корою касії та апельсиновою цедрою. Особливо рекомендується замовити Whitley Neill тим, хто шукає освіжаючий джин для вживання з льодом або невеликою кількістю тоніка.
  3. Raspberry. У цьому джині відчуваються нотки стиглої малини з легким відтінком терпкості. Напій ідеально підходить для приготування солодких ягідних коктейлів.

Окремо стоїть яскраво-рожевий Pink Grapefruit. Цей незвичайний джин має яскравий смак грейпфрута, який переплітається з відтінками ялівцю та цитрусових. Завдяки насиченому кольору та приємному смаку такий алкоголь, який можна знайти в маркеті Маудау, чудово підходить як база для різноманітних коктейлів. Також його можна пити у чистому вигляді.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини