xcounter
Calendar Icon

"Не хочу їхати з Криму, тут як у себе вдома жили": росіяни в сльозах та істериці тікають з півострова, досі шалені затори (відео)

10.08.2022 21:08

На шостому місяці повномасштабного вторгнення Росії в Україну жителі РФ в сльозах залишають окупований Крим після вибухів на військовому аеродромі.

У мережі з’явилось відео з росіянкою, яка в сльозах розповідає, що її повністю влаштовувало життя в окупованому Криму і вона не хоче нікуди їхати.

"Взагалі не хочу їхати з Криму, з Алушти. Як тут класно взагалі. Я звикла, тут як у себе вдома жили, настільки все душевно, по-домашньому", - сказала росіянка, виїжджаючи з окупованої території.

Нагадаємо, раніше глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров порадив росіянам, які незаконно оселилися в окупованому Росією Криму, терміново виїжджати з півострова.

"Громадяни Росії, ви отримали перший "дзвінок", який показує вам, що треба негайно залишити територію окупованого РФ Криму. Знайте, ваше перебування в окупованому Криму є незаконним і злочинним", - заявив Чубаров після потужного вибуху на російській авіабазі в Криму.

Станом на зараз на виїзді з Криму шалені затори. З півострова до Росії намагаються виїхати як туристи, так і жителі.

Читайте також: Літній сезон в окупованому Криму добіг кінця: Україна тролить росіян, а РФ панікує через вибухи на авіабазі (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини