xcounter
Calendar Icon

У “другий раунд» в Києві вийдуть Кличко та Пальчевський

19.08.2020 17:20 (Оновлено 21.08.2020 в 09:57)

Наявна соціологія та «величезна» кількість претендентів на мерську посаду в Києві свідчить про те, що «бій за столицю» відбудеться у два «раунди».

Якщо з фаворитом все зрозуміло — це нинішній мер Віталій Кличко, то з «опонентом» чи «опонентткою» не все так однозначно. І це головна інтрига!!!

З одного боку лунають наполегливі припущення, що начеб-то Зеленський вже «злив» столицю Кличку. І начеб-то основою цих «сепаратних домовленостей» стало роз’єднання посад мера Києва та голови КМДА. Самі здогадайтесь хто в цьому випадку стане головою КМДА...Тоді питання з «опоненткою» можна вважати практично закритим. А біл-борди з провокативним лозунгам, на кшталт, «Наступним мером буде жінка» та «Так, Верещук зможе» можна вважати імітацією боротьби.

Нещодавно Притула спробував викликати «фаворита» на бій, пафосно заявивши про свої претензії на столицю. Навіть «соціологія» показала, що начеб-то він є основним претендентом. Складається стійке враження, що він хоче наслідувати досвід нинішнього очільника держави і «перемогти по приколу». У цьому контексті, хочеться нагадати йому про те, що «в одну річку (у нашому випадку - в один спосіб) двічі вступити не можливо» і про долю колишнього очільника партії «Голос».

На тлі всього цього, як на мене, фігура Андрія Пальчевського видається найбільш реальною у якості «опонента» у бою за столицю. Оскільки він є фактично єдиним опозиційним до системи кандидатом і продукує близькі киянам наративи. Зокрема, Пальчевський кидає Кличку «рукавичку» заявляючи, що хоче бути мером всього міста, а не лише його центу. Таким чином, він вказує на проблему не тільки Києва, але й України в цілому. Пальчевський звертає увагу на соціальну нерівність по всій Державі та критикує ситуацію, коли мери роблять вітрину успіхів з центру, забуваючи про багатонаселені райони з околиць. При цьому Пальчевський залишається незалежним від усіх олігархів та контрольованих ними медіа. Більше того його політична сила не збирається зупинятися лише на місцевому рівні. Про це свідчить широка національна кампанія «Перемоги Пальчевського».

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини