xcounter
Calendar Icon

Авторитаризм? Не треба його боятися

18.03.2016 16:36

Конституційного Суду в Україні не існує. Банда в мантіях, що сидить у будівлі КС, ще раз підтвердила: вона готова нищити Конституцію, аби лише догодити черговому гаранту й надалі залишатися на посадах з високими зарплатами/пенсіями.

За наш з Вами кошт, до речі.

Якби в Україні був Президент, не рєшала-олігарх, а саме Президент, як він мав би діяти? Негайно розігнати такий КС, з позбавленням суддів усіх звань, ступенів, орденів, зарплат і пенсій.

Якби в Україні був парламент, не бізнес-збіговисько, а саме парламент, як він мав би діяти? Негайно проголосувати за вилучення статті про фінансування такого КС із Закону про бюджет і тим самим заблокувати його антиконституційні дії.

Якби в Україні був Уряд, не на службі олігархів, а справжній Уряд, як він мав би діяти? Не чекаючи голосування Ради, негайно власним рішенням припинити фінансування такого КС через казначейство, позбавити КС будівель, транспорту і всього майна.

Радикально, скажете? Авторитарно? Неконституційно? А я переконаний: саме так з бандитами в мантіях діяти і треба, жорстко і рішуче! Інакше цей антиконституційний/антинародний шабаш не зупинити.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини