xcounter
Calendar Icon

Вони вже і Америку дістали

30.03.2016 13:54

На душі тривожно...

На 4 дні Порошенко відлітає до Америки. Президент США не знайшов часу на зустріч з Президентом України. Це публічний ляпас і попередження.

Нагадаю: два роки тому Обама годинами зустрічався з Порошенком, навіть не чекаючи його інавгурації. І з Яценюком зустрічався. Тоді на порошенків з яценюками вони ще покладали надії. Вірили їхнім англомовним спічам щодо рішучих реформ і ще більш рішучої боротьби з корупцією. Називали Уряд Порошенка-Яценюка найкращим реформаторським усіх часів і народів. Не дуже зважали на думку українців, які, слухаючи дифірамби на адресу корумпованих голохвастових, сумно крутили пальцем біля скроні. Тепер вони вже і Америку дістали.

Маючи потужну фінансову розвідку й контроль ФРС за кожною доларовою транзакцією у світі, Обама з Байденом знають достеменно про всі фінансові оборудки порошенків з яценюками, з їхніми "прокладками", реквізитами, рахунками і прізвищами. Якщо захочуть, то можуть легко натиснути і дотиснути. Питання тільки, в чиїх інтересах, наших чи їхніх? Бо інтереси не завжди співпадають.

І чи тиск з боку Америки не спрямує ображеного-зляканого Порошенка в обійми Путіна, як це сталося з Януковичем у 2013-му? Бо з Путіним Порошенкові, попри війну, спілкуватися комфортніше: той від нього реформ не вимагає, боротьби з корупцією теж, демократії й чесного генпрокурора так само, ще й мільярди кредитів дасть, як давав Януковичу, Рошени по всій Раші розгорне... І Донбас зруйнований мирно на довісок віддасть, разом з амністією і "особливим статусом" - кум Медведчук деталі й умови опрацює швидко, а "вибори" Бойко з Ахметовим проведуть, вони вміють.

При тому, Америка з Європою розвороту України "під Росію" не надто стурбуються, скоріше зітхнуть з полегшенням. Баба з возу. Хіба що Обамі буде неприємно визнати невдачу США з проектом Україна, втім Обама вже не балотується.

Фантазії, скажете? Теж хотів би так думати. Але на душі тривожно. Бо від цих горе-вождів, без державницької позиції, без моралі і принципів, чого завгодно можна очікувати. Тож слідкуймо за руками наперсточників...

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини