xcounter
Calendar Icon

​Жадібність і тяга до наживи чи державний діяч і патріот?

10.05.2016 17:09

Президент уперто замовчує тему своїх офшорів.

PR-технологічно переключає увагу суспільства на інші теми. Створив якусь анти-офшорну робочу групу. Але замовчати офшорну тему не вдасться. Бо весь крупний бізнес Порошенка як працював, так і зараз працює через офшори. "Мінімізовані" податки сплачуються десь, а не у повному обсязі власній країні - власній армії, школі, лікарні. При тому, що країна в злиднях, у стані війни і непомірна обтяжена податками.

При тому, що Порошенко увесь цей офшорний час був при владі - головою Бюджетного комітету, головою Наглядової ради Нацбанку, секретарем РНБО, міністром закордонних справ, міністром економіки, останні два роки Президентом.

Якою мала би бути чесна і переконлива відповідь Президента?

Перше - закрити всі офшори, перереєструвати свій бізнес в Україні.

Друге - спрямувати "мінімізовані" за весь офшорний період мільярди гривень, недоплачені Україні - на розвиток української армії, освіти, медицини.

Третє - внести пакет законопроектів для зменшення податків, руйнації монополій і сприяння підприємництву. Ясна річ, для цього Порошенкові треба здолати жадібність і тягу до наживи, натомість відчути себе відповідальним державним діячем і патріотом України.

Чи здолає? Чи відчує? Моя відповідь - ні. Хотів би помилитися.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини