xcounter
Calendar Icon

Чому не працюють «диво-чаї» для схуднення

14.12.2018 13:00 (Оновлено 14.12.2018 в 13:02)
Светлана Фус, «Facebook»

Чай для схуднення, це дуже цікавий продукт. Начебто, нічого робити не треба — п'єш собі і худнеш. Але чи справді худнеш? Давайте з'ясуємо.

Сьогодні цей чай можна знайти скрізь — не лише в аптеках, але і в Мережі існує безліч пропозицій на будь-який смак. На упаковках розписані властивості чаю з обіцянками виробників про те, що зайві жири спалюватимуться самостійно вже після перших чашок цього диво-чаю. І це досить сумнівна реклама, якій не варто довіряти. Оскільки насправді ці чаї не є самостійними засобами, що забезпечують схуднення. Окрім того, до їхнього складу дуже часто входять невідомі ненатуральні компоненти. Помилка багатьох, хто їх вживає, полягає саме в тому, що на цей продукт покладають великі надії, вважаючи їх панацеєю від зайвих кілограмів.

Що робить чай для схуднення? Він має сечогінну або проносну дію — а іноді обидві відразу. У результаті вживання такого засобу ви виведете з організму частину води, очистити кишківник — і ваги покажуть, що вага зменшилася на кілька кг буквально за день-два. Однак дива, як ми бачимо, не сталося. А за ці декілька днів ви можете порушити процес травлення та заробити проблеми зі здоров'ям.

Звісно, всім хочеться позбутися зайвих жирових відкладень — але, на жаль, чай у цьому не допоможе. Оскільки вода повернеться так само швидко, як і зникла. А якщо говорити безпосередньо про розщеплення жиру, то усі ці чаї для схуднення "працюють" за принципом звичайної води.

Потрібно зрозуміти одну просту істину — секрет нормалізації ваги та стрункої фігури міститься у цілому комплексі дій, що включає правильне збалансоване харчування і обов'язкові фізичні вправи. І лише поєдняння цих двох факторів сприятиме схудненню, зміцненню здоров'я та покращенню настрою та самопочуття.

Тренуйтеся, харчуйтеся правильно та будьте красиві і здорові!

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини