xcounter
Calendar Icon

Кум Путіна і колишні «регіонали» готують реванш в Раді

30.05.2019 17:19 (Оновлено 30.05.2019 в 17:23)
Виктор Таран, «Facebook»

Фракція Бойка-Медведчука-Новінського-Вілкула потенційно може нараховувати орієнтовно 90-110 депутатів.

Для мене головна інформаційна подія дня новина про Об`єднання Бойко та Вілкула. Адже у такому разі це серйозно вплине на електоральну картинку дострокових виборів.

Сумарний рейтинг їхньої об’єднаної політичної сили потенційно становить 16-18% (У першому турі 1Бойко набрав 11,7% а 4,2% Вілкул). Я отже список з бонусами матиме орієнтовно 50-60 місць

Такий гандикап+ локальний адмінресур дозволяє їм претендувати на виграш округів у південно - східному регіоні, посуваючи звідти кандидатів від ЗЕ. Загалом фракція Бойка-Медведчука-Новінського-Вілкула потенційно може нараховувати орієнтовно 90-110 депутатів.

Наслідки такого реваншу наразі важко прорахувати, але це точно серйозно вплине на зовнішню та внутрішню політику.

Адже оскільки парламент складатиметься із 422 депутатів екс-ригам достатньо буде знайти 15-20 депутатів, щоб вподальшому повноцінно впливати на конституційні зміни в країні.

До речі, знайти ці голоси вони потенційно зможуть у партіях «Мерів» іменні Кернеса-Труханова чи партії Смєшка, якщо звісно вони перейдуть 5% бар’єр. А це цілком реалістично, оскільки партія мерів розпочала активну експансію на Полтавщину, Закарпаття та Хмельниччину регіони де Оппоблок не має високого рівня підтримки а отже електоральні поля у них не пересікаються.

Тривожно.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини