xcounter
Calendar Icon

​А далі був Сovid у Олени Зеленської?

12.06.2020 18:30 (Оновлено 12.06.2020 в 18:44)

Пані Зеленська, яка, згідно з повідомленнями багатьох інформ-джерел разом із дітками пересиділа небезпечний зимовий період активного поширення вірусу Світом у Швеції, таки захворіла!!! Точніше, пішла Олена Зеленська, не маючи жодних симптомів і особливих приводів, здала аналіз, отримала позитивний результат та одразу відправилася на самоізоляцію, почуваючи себе при цьому абсолютно здоровою.

Україна, після перемоги Володимира Зеленского в президентських виборах почала активно перетворюватися на глобальний полігон, де розгортається дуже коштовне реаліті-шоу "Слуги народу", за який із захопленням спостерігає весь Світ. А ми, громадяни без 5 хвилин успішної, прогресивної європейської держави мимоволі стали учасниками та жертвами цього перформансу. Подібна трансформація території країни, де 75% громадян обрали успішного шоумена, що зробив собі кар'єру в комічному жанрі на роль президента абсолютно прогнозована. І цілком логічно, що згідно закону жанру, градус накалу цього шоу зростатиме синхронно із падінням політичного рейтингу головної дійової особи. Сталий вислів древнє-грецького сатирика Ювенала "Panem et circenses" для тріумфуючого натовпу віками працював безперебійно. Хліб, точніше його первинний продукт — зерно в обсязі 2,7 тыс. вагонів, цієї зими з'їли миші, тому залишається лише шоу ! І воно триватиме!

Як далеко може зайти Зеленский та його оточення, що пан президент душевно називає "наші" уявити важко. Здається фантазійний ларчик перформера безмежний та багатогранний. Про що, по суті говорять його блискавичні відосіки, зроблені в допрезидентський період. Цікаво, 75% громадян країни, що впевненено віддали пану Володимиру Зеленському право управляти Україною наступних 5 років, переглядали відео-звіти фронтмена "95 кварталу" в ютуб? Я маю на увазі відосики з замовних коропоративів та приватних концертів, які наш тоді ще не президент давав за дорого в сусідній не дружній країні? Чи їм цілком було достатньо передивитися серіал про відчайдушного сільського вчителя Голобородька, який дивним чином перетворився на Президента та в останній серії таки подолав корумпованого дракона, що роками нищив нашу неньку. Але ж Голобородько не дорівнює Зеленський. Панове 75% ви про це ще не здогадалися?

Хоча, люди у нас вразливі, жалісливі на всі 100 % та любу "качку" від спритного пана президента приймають з любов'ю, із задоволенням несуть до родинного столу, смакуючи кістки допоки, не поспіє її - качина правонаступниця. Ми вже багато цікавого надивилися та наслухалися, і про таємничу Оманську подорож, оплачену з гаманця дружини, про заборону на експорт кави та хамону, про торгівлю державними посадами братом наближеного до президента Єрмака, шалені зарплати для шкільних вчителів та медиків, 500 млн. робочих місць для заробітчан і ще стоси качиних історій.

Ось зі свіжесенького. Днями, пан президент, що знаходився у доброму гуморі, проводячи свій насичений державними справами день "під наглядом" журналіста "Української правди" безпечно пожартував про те — що на початку пандемії він хтів демонстративно захворіти на Ковід. Мовляв, завітає пан - "слуга народу" в один з епіцентрів захворювання, підхопить вірус, вилікується та продемонструє всій країні глибину його небезпеки. Але.... передумав, бо родина б йому цього не вибачила. Аж раптом, за декілька днів, пообідді у п'ятницю - буде що народу поласувати продовж вихідних - на сторінці офісу Президента вистрілила приголомшлива новина - пані президенша Олена підхопила Ковід!

Пані Зеленська, яка, згідно з повідомленнями багатьох інформ-джерел разом із дітками пересиділа небезпечний зимовий період активного поширення вірусу Світом у Швеції, таки захворіла!!! Точніше, пішла Олена Зеленська, не маючи жодних симптомів і й особливих приводів, здала аналіз, отримала позитивний результат і одразу відправилася на самоізоляцію, почуваючи себе при цьому абсолютно здоровою. Слідом, на офіційній сторінці офісу президента з'явилася її пряма мова:"Послаблення карантину не означає, що COVID-19 зник. Небезпека не минула, вона близько. Ближче, ніж нам може здаватися. Сьогодні я отримала позитивний результат тесту на коронавірус. Неочікувана новина. Особливо враховуючи те, що я та моя родина продовжуємо дотримуватись усіх правил – маски, рукавички, мінімум контактів..., заявила Олена Зеленська та її голос перегукнувся із голосом доктора Марії Ван Керхе, голови підрозділу ВООЗ з нових хвороб, що прозвучав на брифінгу в ООН у штаб-квартирі агентства в Женеві. «Судячи з наявних у нас даними, як і раніше, рідко можна зустріти людину з безсимптомним захворюванням і вторинного захворювання в тому числі. Це дуже рідко."

Уявляєте собі такий збіг? Не допрацьована якась "історія" народилася, адже за правилами карантинних умов, в разі захворювання Олени Зеленської, навіть за відсутності в неї симптомів, бувши носієм Ковід певний період, вона мала б заразити свого чоловіка Володимира Зеленского та дітей, а також групу супроводження, всіх співробітників апарату, учасників президентських подорожей Україною і багато ще кого, з ким продовж останнього часу міг контактувати потенційний носій хвороби. Адже відомо, що інкубаційний період Ковід триває від 2 тижнів до 21 дня. Тож, за логікою та згідно з жорсткими умов карантину в Україні вся родина Зеленських має відправитися в обсервацію. Ви впевнені що саме так і буде? Понеділок нам продемонструє наступною серію захоплюючого реаліті-шоу?

Хто зна, може Зеленський дійсно втомився, та як обіцяв журналісту закриється на тривалу обсервацію на Банковій. Хоча, думаю, ця історія з Ковід у дружини створена задля відведення уваги глядачів від наболілих проблем Зеленського. В тому числі проблеми мерів-бунтарів, яких президент майже назвав сепаратистами. "Це — чистий сепаратизм, який вони прикривають децентралізацією ", заявив президент під час свого виступі у Кам'янець-Подільському.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини