xcounter
Calendar Icon

Як позначаться вибори в США на Україні?

07.11.2020 07:43 (Оновлено 09.11.2020 в 09:51)

Напруга в США після виборів тільки наростає: і демократи, і республіканці підливають масла у вогонь.

Американська система нав'язування своїх звичаїв давно вже дала збій. "Заступництво" США не допомогло Україні стати на ноги, більше того президент Володимир Зеленський посилює обстановку своїми бездумними рішеннями щодо Конституційного Суду.

У той же час напруга в США після виборів тільки наростає: і демократи, і республіканці підливають масла у вогонь. З одного боку, нагнітають атмосферу демократи. З іншого боку, Трамп активно використовує адміністративні важелі, що не всім подобається.

Справа рухається до політичної кризи в США. Тепер же черга самого "організатора" багатьох політичних криз відчути все на собі.

Якщо переможе Байден, Трамп навряд чи зможе кого-небудь мобілізувати і вивести на вулиці – його електорат не такий: він сидить в зручних будинках, а не протестує.

Очікування протестів і зіткнень більшою мірою пов'язані з істерією, яку нагнітають американські ЗМІ, які контролюються або демократами, або республіканцями. Додаткову напругу створюють і зарубіжні ЗМІ, адже увага всього світу зараз прикута до того, що відбувається в Штатах.

Що стосується України, після цих виборів український фактор зникне з американської політики. Якщо виграє Трамп, то Україна стане розіграною картою, втратить свою актуальність і буде вважатися відпрацьованим матеріалом.

Якщо виграє Байден, перемігши, він докладе всіх зусиль, щоб створити окремим українським олігархам проблеми. Байден про це прямо заявив, пообіцявши в разі виграшу підтримати антикорупційні органи, які повинні будуть вичистити з країни весь цей «мотлох». Однак у тому числі все це буде мотивуватися помстою тим, хто в Україні Байдену «робив нерви». Однак в першу чергу він буде займатися азіатським регіоном-нормалізацією відносин з Китаєм, а також вирішенням питань з Євросоюзом, з яким за час президентства Трампа у США накопичилося безліч кризових моментів.

У той же час, США продовжать фінансувати українську армію. Таку зручну маріонетку американські політики не збираються втрачати. Що стосується Зеленського, його спробують "прибрати" в будь – якому випадку-і в разі перемоги Трампа, і в разі перемоги Байдена. Він нікому не потрібен. Трампу підходить Кличко, Байдену – тільки Порошенко. Зеленський-Третій зайвий. Україна, що знаходиться під зовнішнім управлінням США, вигідна будь-якому американському президенту, так як вона є однією з ниточок, за допомогою якої Вашингтон може провокувати Росію. Але не більше того.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини