xcounter
Calendar Icon

Західне заступництво України закінчено

10.12.2020 10:09 (Оновлено 10.12.2020 в 10:09)

Залишається дочекатися реакції МВФ, який ставив умови для траншу в Україну якраз-таки викорінення, а не узаконення корупції.

Не дивлячись на відсутність глобального збільшення рівня життя в Україні США і Європа намагалися надавати чималу підтримку нашій країні, як економічно, так і політично. Однак за минулий тиждень українське керівництво перетворило на прах всі старання західних партнерів зробити з України країну без корупції.

4 грудня всі фракції уряду одноголосно проголосували за скасування кримінального покарання за неточне електронне декларування посадовими особами та політиками своїх активів. Крім того, Верховна рада підтримала рішення Конституційного Суду, який визнав саме Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) «неконституційним», і кримінальне покарання за недостовірне декларування. Це показало повну єдність всього правлячого класу проти вимог західних партнерів і українського суспільства в цілому. Після прийняття цього закону можна розпускати всі антикорупційні органи-НАБУ, САП і НАЗК - як абсолютно безглузді.

У підсумку Україна як була, так і залишається класово-феодальною державою. Незалежний суд і незалежна прокуратура так і не сформувалася. Замість закону діють договірні угоди. Президентська вертикаль як і раніше знаходиться поза досяжністю Закону. Одним словом, все залишилося без змін. Що тепер робити заходу? Судячи зі зниженої уваги до українських проблем, захід вже готовий " визнати поразку» і покинути Україну. Ряд європейських країн і фінансових організацій вже роблять це.

Однак проблема в тому, що захід не знає, як закінчити заступництво Україні без різких рухів, так як боїться стрімко втратити свій авторитет. До того ж, країни Європи і США вже не виправдали свою репутацію в 2008 році. У той час Грузія залишилася без Західної підтримки в її внутрішніх справах. Після цього союзники США вперше переконалися, що гарантії безпеки Америки не так вже й гарантовані, і такі країни як Вірменія і Білорусь, зробили відповідні висновки.

Залишається дочекатися реакції МВФ, який ставив умови для траншу в Україну якраз-таки викорінення, а не узаконення корупції. Також стане цікавою думка Заходу після того, як Зеленський своїм підписом на законопроекті знову узаконить корупцію для всього правлячого класу. І в цей час все українське суспільство спокійно сприйняло цю подію, зайвий раз підтвердивши факт: українці не готові реформувати свою країну. Захід не впорався з українською корумпованою елітою. Отже, ніхто не винен у бідності України, крім усього керівництва цією країною.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини