xcounter
Calendar Icon

Вбивство добровольця "Свободи": двом підозрюваним дали можливість вийти під заставу

20.08.2023 11:37 (Оновлено 20.08.2023 в 11:39)
Андрій Іллєнко, «Facebook»

Для двох обвинувачених – Ігоря Котирла та Леоніда Ігнатюка – суд визначив можливість внесення застави у розмірі близько 805 тисяч гривень для кожного. У Київській міській прокуратурі заявили, що оскаржуватимуть рішення суду.

Памʼятаєте жахливу історію з минулої осені, коли троє відморозків в київському дворі серед білого дня вбили добровольця?

Нагадую, троє відморозків з величезним кримінальним шлейфом і звʼязками з рашкою (один з них ховався в окупованому Криму від чергового криміналу, в інших звʼязки з промосковськими тітіушками).

На днях Голосіївський суд вирішив відпустити двох з них під заставу в 20 тисяч доларів.

Тобто особливо небезпечні вбивці з російськими звʼязками будуть гуляти на свободі, а життя добровольця суд оцінив у 20 тисяч доларів.

Все це відбувається у той час, коли побратими вбитого Олексія Щербини воюють на фронті і не можуть паралельно знищувати ворога в бою та боротися з гнидами в тилу. Але в тилу зараз багато людей, які можуть вплинути на ситуацію, до яких я перш за все звертаюся.

Попереду апеляція і зараз розголос може вплинути на ситуацію. Як це було одразу після вбивства, коли лише розголос змусив не порішати ще тоді та все ж відправити відморозків за грати.

Читайте також: Для проходження складної зими в Україні економлять навіть воду у річках
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини