xcounter
Calendar Icon

Суркісів засікли у компанії Козловського, який днями оголошував «футбольну революцію»

12.11.2022 19:51 (Оновлено 12.11.2022 в 20:41)

Братів Ігоря та Григорія Суркісів засікли у львівському СПА-комплексі "Емілі Різорт", що належить експрезиденту ФК "Рух" Григорію Козловському, і де останній днями закликав до "футбольного перевороту" в країні, пише "comments.ua".

Як видно з фото, Суркіси та Козловський ведуть перемовини за кавою. Ці їх зустріч співпала зі скандальною пресконференцією Григорія Козловського, під час якої він обіцяв стати "кошмаром футбольної асоціації" та закликав футбольні клуби до організації перевороту. Присутні на пресконференції журналісти підозрювали, що за гучними революційними заявами Козловського можуть стояти брати Суркіси, адже останні вже багато років намагаються змінити чинне керівництво УАФ. На прямі запитання з цього приводу, Козловський запевняв, що діє самостійно. Разом з тим, злите у мережу фото, його слова спростовує.

Нагадаємо, що президент "Інгульця" Олександр Поворознюк, коментуючи наміри Козловського чинити переворот в Українському футболі, назвав його "шавкою у чужих руках". Також зауважимо, що на революцію, оголошену Козловським так досі ніхто із вітчизняних ФК і не зголосився. Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що футбольна ТСК Суркіса проти УАФ провалилася. 15 листопада, скандальна футбольна ТСК, появу якої в парламенті пов'язували з бажанням Григорія Суркіса чинити тиск на УАФ, остаточно припинила своє існування. Продовжити її повноваження Рада так і не змогла. Так, 15 листопада закінчився термін, передбачений законом, відведений на те, щоб проголосувати за продовження повноважень так званої "футбольної ТСК". Вона була створена ще в листопаді минулого року і мала розслідувати будівництво футбольних міні-полів в Києві з 2017 по 2018 роки.

Брати Суркіси та Козловський провели перемовини (фото з відкритих джерел)

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини