xcounter
Calendar Icon

У Києві ДБР кошмарить X-Park, який посів 7 місце з 10 кращих вейкпарків світу: подробиці та відео

16.12.2022 10:31 (Оновлено 16.12.2022 в 10:31)

У столиці працівники ДБР прийшли з обшуками до спортивного парку Xpark. Про ухвалу на обшуки нещодавно повідомляв Юрій Зозуля, президент Української федерації вейкбордингу, засновник X-Park, радник міського голови Віталія Кличка з питань інформаційно-цифрових технологій і масових заходів. Парадокс, але "лист щастя" від ДБР він отримав майже одночасно з відзнакою "За сприяння ЗСУ" від міністра оборон.

"ДРГ ДБР. Рано вранці 7 грудня 25 держпосадовців та слідчих ДБР (майже повноцінний армійський загін чи навіть ДРГ) вирішили, що треба не протидіяти окупанту, шукати російську агентуру та корупціонерів у спецслужбах та владі, а виявити такі страшні злочини, як розставлені альтанки в X-парку, чи є ознаки капітальності в будівлях, як з’явились водойми під вейкбординг, та ще найкатастрофічніша шкода для держави - нецільове використання трибун, але це не точно", - розповів засновник X-Park на своїй сторінці у Facebook.

Він також опублікував відео, як проходили обшуки. За словами Зозулі, керує атакою на місті дехто Максименко Дмитро Ігорович. Засновник X-Park навіть залишив номер його телефону, аби небайдужі кияни адресували йому "привіт": 067624795.

"Слава Україні. Ми переможемо на усіх фронтах. Слідкуйте за розвитком подій навколо Xpark", - зазначив також Зозуля.
Читайте також: У Києві хочуть знести X-Park, який посів 7 місце з 10 кращих вейкпарків світу: війну проти інвесторів відкрили в КМДА
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини