xcounter
Calendar Icon

"Біжіть!": український розвідник описав росіянам їх майбутнє в окупованому Криму

13.02.2024 15:38 (Оновлено 11.04.2024 в 00:54)

Росіянам треба якомога швидше втекти з анексованого Криму, оскільки ГУР має агентурну мережу на півострові, і бійці розвідки можуть зайти на півострів і влаштувати там кошмар. Про це керівник спецпідрозділу Головного управління розвідки Міноборони України Тимур заявив в інтерв'ю "Українській правді".

Розвідник розповів про бій, який стався під час однієї з операцій 4 жовтня. Він зазначив, що тоді в полон нікого не взяли, бо не було зайвого місця

"Розумієте, в чому питання. Тоді нікуди було садити полоненого, щоб його забрати в полон. Для росіян, які зараз в Криму, є порада: просто втекти звідти. Тому що зараз і в полон зможемо брати, і не тільки", - розповів Тимур.

За його словами, підрозділ отримав багато техніки, яка дозволяє проводити різні операції.

"Нам командир надав дуже багато. У нас зараз достатньо плавзасобів і специфічної авіації - це наша розробка. Стільки всього, що їм буде несолодко", - вказав розвідник.

При цьому він вказав, що на мисі Тарханкут в минулому році його бійці виконували спеціальні завдання, які включали в себе виявлення засобів ворога.

"Важливо було фіксувати час, за скільки часу противник до нас намагається наблизитися. Були окремі агентурні заходи, які теж проводилися. І, звичайно, завдати вогневого ураження. Це важливе завдання - зайти, показати, що поки вони з Криму не втекли, ми будемо заходити по морю, по повітрю, ми будемо йти далі. Після цих операцій нам стало зручніше працювати з нашою агентурою в Криму. Тому що вони зрозуміли, що ми можемо туди прийти, сісти на плавзасоби і влаштувати там кошмар для противника", - пояснив Тимур.

Також він зазначив, що 4 жовтня у них зав'язався бій у морі.

"Там був один патрульний катер "Раптор", один катер ФСБ, ну і авіація. На місці працювало кілька наших спеціальних підрозділів, і ми зробили те, що повинні були зробити. І відійшли без втрат", - підсумував боєць.
Читайте також: Карлсон довів: справжня мета Путіна - захопити всю Україну, - The Washington Post
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини