xcounter
Calendar Icon

Помер відомий письменник і видавець Дмитро Капранов

17.04.2024 07:30 (Оновлено 17.04.2024 в 14:52)

Відомий український письменник і громадський діяч Дмитро Капранов помер у вівторок, 16 квітня, у віці 56 років. Трагічну новину повідомив його брат-близнюк Віталій Капранов.

"Друзі, в нас біда. Сьогодні зранку раптово помер Дмитро. Коли і де прощання, напишу завтра. Все решта скасовується, пробачте", - йдеться в пості.

Пізніше було повідомлено, що Дмитра відспівають в четвер об 11:00 у Михайлівському соборі, поховання відбудеться на Байковому кладовищі.

Дмитро Капранов народився в Молодві в місті Дубоссари 1967 року. Дитинство провів в Очакові Миколаївської області, де в 1984-му закінчив середню школу.

Вищу освіту здобував в Уральському політехнічному інституті та Московському енергетичному інституті за спеціальністю "Технічна кібернетика".

У 1990-х брати мешкали в Москві, де розпочали роботу над першою книгою "Кобзар 2000". Написали десяток історичних і фантастичних творів.

Після початку повномасштабної війни Дмитро та Віталій Капранови встали на захист України, вступили до лав полку "Азов" і обороняли Київську область.

Згодом вони повернулися до цивільного життя й активно займалися громадською діяльністю.

Помер  Дмитро Капранов

Фото: соцмережі

Читайте також: Помер відомий спортсмен і актор Орентал Джеймс Сімпсон
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини