xcounter
Calendar Icon

5 причин інвестувати в нерухомість від SAGA Development

05.10.2021 10:45 (Оновлено 05.10.2021 в 10:47)

Житлові та поліфункціональні комплекси від SAGA Development — відмінний варіант для інвестування. Вартість квадратного метра в якісних об'єктах постійно зростає, тому інвестори можуть не тільки зберегти, а й примножити вкладення.

Чому SAGA Development?

SAGA Development — молодий, але амбітний забудовник з великим портфелем проєктів. Девелоперська компанія вийшла на український ринок нерухомості у 2016 році. В експлуатацію вже успішно введено сім будинків. Чому інвестиції вигідні та надійні?

Інформаційна відкритість

Девелоперська компанія розпочинає будівництво виключно після того, коли оформлено усю необхідну документацію. Ознайомитися з дозволами можна у відділі продажу або на офіційних вебсайтах проєктів.

На Facebook-сторінці SAGA Real Estate регулярно публікуються фотозвіти, які демонструють готовність того чи іншого об'єкта. Інвестори також можуть спостерігати за процесом у реальному часі через вебкамери.

Мобільний застосунок SFERA

Всі інвестори отримують доступ до мобільного застосунку SFERA, при розробці якого було зібрано основні запити, які можуть виникнути з моменту купівлі нерухомості й під час проживання. Безпосередньо зі смартфона можна:

  • замовити перепланування нерухомості;
  • замовити прибирання після будівельних робіт;
  • замовити збирання меблів та встановлення техніки;
  • викликати сантехніка, електрика або іншого домашнього майстра;
  • оплачувати рахунки за комунальні послуги онлайн;
  • під'єднуватися до камер відеоспостереження, які встановлені на території.

Різні побутові питання мешканців буде розв'язувати управляюча компанія ATMOSFERA.

Система безпеки

Забудовник піклується про безпеку резидентів. Об'єкти знаходяться під цілодобовим відеоспостереженням. Вхід до будинків здійснюється завдяки персональним карткам. Сторонні без попередження не можуть потрапити на територію.

Концептуальна внутрішня інфраструктура

Безпосередньо на території проєктуються основні об'єкти інфраструктури для максимального комфорту резидентів. Перші поверхи будинків відводяться під ресторани, магазини, студії краси тощо. У складі деяких комплексів передбачено офісні приміщення та освітні центри для дітей.

Відзначимо, що у 2020 році девелоперська компанія запустила сервіс SAGA Rent, що покликаний забезпечити мешканців якісною інфраструктурою, у якій вони будуть зацікавлені.

Приваблива локація

Як правило, забудовник вибирає для своїх комплексів ділянки у центральних районах міста. Найчастіше в пішому доступі є станції метро, парки, супермаркети, дитячі садки та інші об'єкти міської інфраструктури.

Зі списком проєктів забудовника SAGA можна ознайомитися на офіційному вебсайті.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини