xcounter
Calendar Icon

Цифрова благодійність: Як швидко та зручно переказати криптовалюту на допомогу онкохворим дітям та їхнім сім’ям?

10.06.2022 19:55 (Оновлено 10.06.2022 в 19:55)

Зробити благодійний внесок у криптовалюті на допомогу підопічним благодійного фонду «Таблеточки» відтепер стало ще зручніше за допомогою сервісу Whitepay.

Благодійний фонд «Таблеточки» одним з перших почав приймати благодійні внески у криптовалюті. За два роки з часу першого такого внеску на користь дітей було отримано більше 20 біткоїнів. Відтепер підтримати дітей внеском у криптовалюті можна ще швидше та зручніше завдяки підтримці криптопроцесингової платформи Whitepay, яка входить до екосистеми WhiteBIT.

Сервіс криптовалютного процесингу Whitepay — одна із частин біржі WhiteBIT, яка також має ряд готових криптовалютних рішень для підприємців.

«Ми раді залучати криптовалютне комм’юніті до допомоги дітям і вважаємо почесним метчити можливості криптоентузіастів з тими категоріями населення, яким необхідна серйозна підтримка», – коментує СЕО Whitepay Гліб Удовиченко.

Також Whitepay забезпечить аудит і проведення платежів і клієнтську підтримку. Зараз для того, щоб перерахувати допомогу приймаються всі криптовалюти, які доступні на біржі WhiteBIT. Перелік доступних для донату криптовалют буде поступово розширюватися.

«Благодійні внески у криптовалюті – це практика міжнародних фондів, яку ми імплементуємо в “Таблеточках”. Сьогодні криптовалюти та NFT-токени вже активно та ефективно допомагають нашим воїнам на фронті давати відсіч окупанту. Тепер вони допоможуть на ще одному фронті, де діти ведуть запеклий бій із раком. Я часто чую, що світ “крипти” відірваний від реального та існує десь паралельно, мовляв, “хліб за біткоїн не купиш”. Хліб може й ні, але ліки для онкохворих дітей – тапер так», – ділиться виконавчий директор фонду «Таблеточки» В’ячеслав Биков.

Довідка:

Whitepay – це криптовалютне POS-рішення для вашого бізнесу. Whitepay пропонує універсальні та гнучкі криптовалютні рішення для мерчантів, які прагнуть увірватися в нову еру криптоплатежів. Користувачам доступні такі функції: детальна фінансова аналітика, звітність про транзакції, можливість приймати безготівкову валюту. Також детальне налаштування чека, налаштування комісій та брендований дизайн POS-терміналів. Команду Whitepay об'єднують спільні цінності та бачення. Наша команда висококваліфікованих фахівців прагне створити ідеальну мережу для криптоплатежів по всьому світу.

«Таблеточки» – благодійний фонд, який з 2011 року допомагає онкохворим дітям в Україні.

До війни щомісяця під опікою фонду перебували понад 500 сімей та 21 дитяче онкологічне відділення по всій країні. За час роботи фонду адресну допомогу отримали понад 6 000 сімей.

Під час повномасштабного вторгнення російської армії «Таблеточки» допомогли евакуювати майже 900 сімей з онкохворими дітьми та дітьми з важкими хворобами крові до провідних клінік США, Канади та Європи. Евакуація стала можливою завдяки глобальній ініціативі SAFER Ukraine.

В умовах війни «Таблеточки» продовжують надавати допомогу онкохворим дітям та їхнім сім’ям в Україні і за кордоном. Також фонд підтримує проєкти партнерських волонтерських організацій з надання медичної і гуманітарної допомоги лікарням на сході країни та українцям на тимчасово окупованих і звільнених територіях.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини