xcounter
Calendar Icon

Незалежний постачальник електроенергії. Як це?

19.04.2024 18:24 (Оновлено 19.04.2024 в 18:24)

Компанія Renergy (підрозділ Rengy Development) є незалежним постачальником електроенергії (IPP — Independent Power Provider). “Незалежний” у даному випадку означає, що Renergy діє незалежно від урядових агенцій, або енергетичних підприємств, які належать державі.

Ми генеруємо чисту електроенергію на власних сонячних електростанціях, а решту, ми закуповуємо за гуртовими цінами безпосередньо на енергоринку. Всю цю енергію ми потім постачаємо нашим клієнтам та партнерам за конкурентними ринковими тарифами.

Будучи складовою частиною національної української енергосистеми, ми не є керованими урядовими органами. Натомість ми дотримуємося всіх підзаконних актів та регуляторних вимог у енергетичній галузі.

Чому така незалежність важлива?

Ми співпрацюємо з нашими партнерами та обслуговуємо наших клієнтів, виходячи виключно з ринкових умов, а не з політичних факторів. Наша велика розподілена сонячна генерація не залежить від цін на пальне, логістики чи навіть геополітичних конфліктів.

Така незалежність дозволяє нам проводити нашу власну цінову стратегію. Як активний учасник відкритого ринку, ми розуміємо, що конкурентоспроможність є надважливою для успіху бізнесу.

Різноманітні моделі енергопостачання

На відміну від інших постачальників електричної енергії на ринку, котрі пропонують одну єдину модель постачання, яка заснована лише на ціні кіловат-години, ми практикуємо більш різноманітний підхід. Наша потужна експертиза у сонячній енергетиці дозволяє нам пропонувати декілька моделей, які найбільш підходять нашим клієнтам:

1️⃣ Ми будуємо сонячні електростанції для наших клієнтів, надаючи їм можливості використовувати власну “чисту” і фактично безкоштовну електроенергію від сонця. Уявіть, що маєте прямий і безпосередній доступ до власного джерела відновлюваної енергії!

2️⃣ Ми будуємо сонячні електростанції на користь наших клієнтів, але фінансуємо їх самостійно та залишаємо у своїй власності. Таким чином ми не тільки постачаємо наших споживачів екологічно чистою енергією, але й забезпечуємо їм значну економію, заощаджуючи величезні витрати на тарифи на передачу та розподіл у мережі.

3️⃣ Ми також можемо запропонувати звичну “кіловат-годинну” модель постачання, але з додатковими перевагами. Більшість електроенергії, яку ми постачаємо нашим споживачам, надходить з “чистих” джерел. Наш енерго-мікс складається з електроенергії, що генерується нашими власними сонячними станціями, та з інших відновлювальних джерел. Отже, навіть дотримуючись традиційних підходів, ми з нашими клієнтами залишаємось екологічними.

(Ми розглянемо всі ці моделі постачання електроенергії більш детально у наших наступних публікаціях. Підписуйтесь!)

Загалом, незважаючи на роль, у якій ми виступаємо — виробника електроенергії з відновлювальних джерел, підрядника з будівництва СЕС, або енерготрейдера чи енергопостачальника — ми хочемо бути єдиним і надійним партнером з забезпечення енергетичних потреб бізнесів, які прагнуть екологічності, декарбонізації та незалежності.

Компанія Renergy (підрозділ Rengy Development)

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини