xcounter
Calendar Icon

Київ задихається від сміття та безвладдя

06.06.2016 09:26

​Кличко відправився в чергове туристичне турне.

І це не дивно. Адже торік він був відсутній в Києві більше 100 днів, а столицею України в його відсутність керували і керують ті, кого особистий заробіток цікавить значно більше комфорту киян.

У Києві в цей час будівельна мафія під керівництвом Столара планомірно спотворює столицю. Микитась, Непоп, Войцеховський будують без дозволів і без контролю, але київських чиновників все влаштовує - адже гроші на кишеню вони вже отримали, а іншої причини для їх вибіркової сліпоти та бездіяльності я не бачу.

Забирають МАФи для того, щоб на їх місце поставити інші - свої. Київ задихається від сміття та безвладдя. У одлних районах немає глав РДА, а в інших немає води. І це влаштовує більшість керівництва міста. Їм не до киян. Йде битва за "Київенерго" і "Киевгаз" які Столар намагається віджати собі, а не повернути у власність громадськості.

На тлі всього цього Кличко знову відсутній в столиці. Він тепер у Вашингтоні бере участь в конференції по боротьби зі СНІДом. Краще б він почав боротися з незаконними будівництвами, з гральними салонами, незаконними мафамі, сміттям і всім тим, що отруює життя киян.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини