xcounter
Calendar Icon

Чергова «перемога»

18.07.2016 10:26

Браво Юстиція! Браво!

13 мільйонів швейцарських франків на рахунках українського судді у Ліхтенштейні, якого підозрювали у корупції, розморожені. Українські правоохоронці не спромоглися довести незаконність походження коштів. "Кошти розморожено суддею за нашої згоди", - повідомив DW у понеділок, 18 липня, керуючий прокурор Ліхтенштейну Роберт Валльнер. За словами співрозмовників DW у правоохоронних органах країни, причиною розмороження стало те, що українська сторона не надала жодної інформації про можливе незаконне походження грошей.

Вітаю українців з черговою "перемогою". Суддя-хабарник Артур Ємельянов, який був одним з основних важелів в судовій системі вибудовуваной Януковічем повернув в своє управління 13 мільйонів франків. До людина, яка НІКОЛИ не займалася підприємницькою діяльністю, в наших правоохоронних органів питань не виникає.

Цей суддя, так само, як і його колишній керівник Віктор Татьков, після зміни влади в Україні втратив керівну посаду. Я особисто знімав його і Татькова з посади, а потім не допустив його переобрання. Утім, він продовжує працювати у Вищому господарському суді України. Відповідно до вимог закону про очищення влади цей суддя подав декларацію про доходи. При зарплаті у 238 тисяч гривень служитель Феміди задекларував дві земельні ділянки, два житлових будинки і 12 квартир. Але, колеги по суддівському корпусу не побачили у декларації Артура Ємельянова невідповідності рівню його доходів.

І після всього цього хтось хоче, щоб суддям вірили?

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини