xcounter
Calendar Icon

Порошенко блокує конкурси з призначення керівників державних компаній

06.10.2016 11:29

​НА антикорупційний комітет прийшов Сергій Зуєв. Напевно, ви не знаєте цю людину, але я розповім.

Зуєв мав нещастя виграти конкурс на керівника державної компанії "УкрЕнерго", звільнився з американської корпорації AES у Казахстані, приїхав до України, але вже чотири (!) місяці не призначений на посаду.

Спочатку призначення Зуєва блокував одіозний суддя Келеберда. Той самий, який раніше звільнив від люстрації наближених до президента Порошенка голову податкової міста Києва Демченко та екс-прокурора Києва Валендюка.

ЗАРАЗ Зуєв повідомив, проти нього відкрили кримінальне провадження за статтею "державна зрада"! Веде його прокуратура Крима, яку очолюють той самий Валендюк та екс-прокурор з Дніпровського району Києва (вотчина депутата Грановського).

Ну і Зуєв щойно оголосив на комітеті, що справу проти нього ініціював особисто Кононенко. На одне з наступних засідань наш комітет запрошує міністра енергетики Насалика пояснити, що відбувається з цим призначенням.

КАРУСЕЛЬ з Кононенком, Грановським, Келебердою та Валендюком показує, що Луценко цією справою про "державну зраду" відпрацьовує замовлення Банкової проти Зуєва.

Час називати речі своїми іменами: саме президент Порошенко блокує конкурси з призначення керівників державних компаній. Додам, що про Зуєва та суддю Келеберду я розповідав минулого тижня на зустрічах в Раді національної безпеки США.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини