xcounter
Calendar Icon

10 фактів із життя Олександра Горгана, обраного губернатором Київщини

12.10.2016 14:44

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Олександра Горгана головою Київської обласної державної адміністрації. Хто ж він такий?

1. 41-річний Олександр Горган (Лялька) за освітою юрист. Закінчив юридичний факультет Київського національного університету. Під час навчання в університеті став співзасновником юридичної компанії «Юстиніан», пізніше - партнером-співвласником СП «Юридичне бюро «ОЛАС».

2. У 1995 році у Ляльки починається кар’єра в УНКМО. Він стає заступником голови цієї організації, яка брала участь у розподілі державних коштів між молодіжними і дитячими організаціями. За чотири роки увійшов до складу Національної ради з питань молодіжної політики при президентові Кучмі. Цю ж раду очолював Віктор Медведчук. Пізніше Лялька входив на виборах до п’ятірки Блоку української молоді, який активно підтримували об’єднані соціал-демократи. До слова, голова УНКМО Володимир Рябіка був у передвиборчому списку СДПУ(о).

3. Олександр Горган (Лялька) відомий також як засновник громадської організації «Молодь проти корупції».

4. У 2006 року він став депутатом Вишгородської міської ради за виборчим списком «Пори».

5. У 2008 році змінив прізвище з Ляльки на Горгана.

6. У 2010 року очолив КП «Київський водний стадіон». В політичних кулуарах говорили про зв’язки Горгана (Ляльки) із регіоналами. І, знову ж таки, як і у випадку з УНКМО, не обійшлося без претензій щодо нецільового використання бюджетних коштів. Розслідуванням справи займалася програма «Гроші» на «1+1».

7. У 2012 році Олександр Горган (Лялька) «засвітився» на «мовному» Майдані. 5 канал навіть зняв тоді про нього 30-хвилинний документальний фільм. Щоправда, у цьому фільмі – жодного слова про минуле героя.

8. Олександра Горгана називають одним із активістів Євромайдану. Зокрема, як повідомляють медіа, був призначений командиром рою №26 сил Самооборони Майдану.

9. У липні 2015 року з’явилася інформація про те, що кандидатура Олександра Горгана розглядалася на посаду начальника департаменту освіти і науки, молоді і спорту в КМДА. Але розголос у ЗМІ, очевидно, зупинив цей процес.

10. 31 березня 2015 року президент Петро Порошенко призначив Олександра Горгана головою Вишгородської районної держадміністрації.

Словом, кадри рішають все. Особливо - кадри виховані Медведчуком і СДПУ.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини