xcounter
Calendar Icon

Все що робить Луценко, працює на руку Януковичу

28.11.2016 16:40

​Розумію, що багатьом цей пост не сподобається. Але те, що витворяє Луценко - це театр одного актора, де піар-аргументи засліпляють закон та здоровий глузд.

Якби Луценка не існувало, Януковичу його варто було би вигадати. Бо все, що робить Луценко, працює на руку Януковичу. Зачитування підозри за статтею "державна зрада" - це фарс. Бо стосується подій 1 березня 2014 року, коли на весь світ було оголошено про усунення Януковича від влади. І тепер треба бо визнавати його легітимним, або відкривати на Турчинова кримінальне провадження за статтею “узурпація влади”.

Ну і головне. Зачитуючи особисто підозру Януковичу, Луценко озброює адвокатів Януковича аргументами для європейського суду з прав людини. Бо Луценко є одночасно і процесульною особою в справі Януковича, і потерпілим, і свідком. А це для Європейського суду означає, що генпрокурор є зацікавленою особою в справі, а слідство не є неупередженим.

Коли через чотири роки Україні присудять виплатити Януковичу декілька мільйонів євро, не забудемо подякувати Луценко за це.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини