xcounter
Calendar Icon

Спорт для обраних: В Києві за бюджетні кошти будують стадіони для здачі в оренду

07.12.2018 15:27 (Оновлено 07.12.2018 в 15:29)

На футбольних полях там займаються в даний момент тільки футбольні клуби і тільки за гроші, хоча стадіони будували за бюджетні кошти і для того, щоб там займалися всі бажаючі.

Коли спорт стає заручником корупції.

В Деснянському районі за 2018 рік побудовано 14 футбольних стадіонів зі штучним покриттям, 11 на території шкіл, які передані на баланс шкіл, та 3 за кошти громадських бюджетів, які передані на баланс комунальному підприємству Деснянського районного у місті Києві Центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”. Загалом було витрачено 21 833 000 гривень з бюджету.

Але нажаль, як завжди є «АЛЕ». Коли стоїть задача розпиляти бюджетні кошти, як це було з велосипедною доріжкою на Троєщині, а не реальний розвиток спорту отримаємо такий результат. І після того, як побудували стадіони, а всі причетні до будівництва отримали свої бонуси, то про стадіони забули. Чому я так вважаю? Тому, що у бюджеті міста взагалі не передбачено коштів на утримання цих стадіонів, і тому балансоутримувачі закрили безкоштовний доступ до цих стадіонів для мешканців Троєщини. Як вам турбота про киян?

Перелік адрес побудованих футбольних полів на територіях шкіл:

  • вул. Миколи Закревського, 37-б
  • вул. Костянтина Данькевича, 5
  • вул. Будищанська, 8
  • вул. Теодора Драйзера, 9-а
  • просп. Володимира Маяковського, 21-г
  • вул. Академіка Курчатова, 18/1
  • вул. Мілютенка, 5
  • вул. Миколи Закревського, 15-б
  • вул. Оноре де Бальзака, 8-г
  • вул. Миколи Закревського, 65-а
  • вул. Костянтина Данькевича, 13

11 стадіонів будувало Товариство з обмеженою відповідальністю « ФФУ ПРОДАКШН» ЄДРПо – 40588053, без проведення тендерної процедури в повному обсязі, з допороговими сумами та з порушеннями.

З трьома футбольними полями побудованими за «громадський бюджет» все простіше, вони введені в експлуатацію та передані на баланс комунальному підприємству Деснянського районного у місті Києві Центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

Але і на них немає доступу мешканців району, там займаються в даний момент тільки футбольні клуби і тільки за гроші, хоча стадіони будували за бюджетні кошти і для того, щоб там займалися всі бажаючі.

Перелік адрес побудованих футбольних полів:

  • бульвар Леоніда Бикова, 7-а
  • проспект Володимира Маяковського, 21Г
  • проспект Володимира Маяковського, 93Г

Отже бачимо, як будують стадіони за бюджетні кошти, з податків які ми з вами сплачуємо, але не для на, а для здачі в оренду. Доступу до стадіонів у місцевих мешканців немає. Таким чином спорт в України стає для обраних. Під виглядом благих намірів, заробляють кошти та забирають спорт у дітей! Зараз почалася зима та питання гри у футбол на стадіонах Троєщини на деяких час стає менш актуальним.

Але якщо ситуація з доступом до спортивних полів не зміниться до 1-го березня 2019 року, вважаю, що троєщинці мають право на розблокування цих стадіонів для всіх бажаючих. А я їм в цьому допоможу. Тому, або місцева влада надасть можливість троещинцям займатися спортом на цих стадіонах, або разом з місцевими мешканцями ми з моїми однодумцями розблокуємо можливість доступу до стадіонів на Троєщині.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини