xcounter
Calendar Icon

Як формула Штанмайера дозволить подолати силу тяжіння та знищити колорадського жука в Україні

21.10.2019 11:31 (Оновлено 21.10.2019 в 11:35)

Протягом тижня ми неодноразово чули коментарі політиків і експертів щодо формули Штанмайера. Мовляв, Україна підписалася під вибори під дулами автоматів, і Крим уже не повертатимуть. Адже у формулі Штанмайера немає ні слова про виведення окупаційних військ та про повернення Криму.

Але ж у формулі Штанмайера немає також ні слова про закон всесвітнього тяжіння чи про колорадських жуків.

За логікою тих політиків і експертів можна листки із згаданою формулою вкладати до українських космічних ракет, і не потрібно буде так багато пального для досягнення першої і другої космічної швидкості.

А навесні, прочитавши формулу Штанмайера на картопляних полях, можна на цілий сезон позбавитись від колорадського жука. Адже, якщо у формулі нічого немає про жука, то і його теж немає.

У виборчому законодавстві України взагалі немає жодної статті про вибори під час окупації чи про неможливість проведення виборів в таких умовах. Ну не було окупації під час попередніх років незалежності України. Тепер окупація є. Тож і законодавство необхідно наповнювати запобіжниками, даючи тлумачення ознак вільних, демократичних виборів.

Дискусія щодо формули Штанмайера може бути лише в тому, чим можна наповнити особливий статус Донбасу, який вступить у силу із завершенням виборів, проведених за українським (!!!) законодавством.

Давайте дамо їм право, як і українцям Закарпаття, Одещини за кошти місцевих бюджетів та територіальних громад, дублювати всі документи, вивіски, надписи, вивіски російською, угорською, румунською, болгарською, та будь-якою мовою.

Давайте офіційно, в рамках особливого статусу, заборонимо на Донбасі рабство та розп’яття хлопчиків в трусиках. Адже є цивілізовані країни, в яких законом заборонено кричати услід поїзду.

Давайте створимо на Донбасі і по всій Україні муніципальну поліцію з подвійним підпорядкуванням – МВС та місцевим громадам. Її відання – адміністративні правопорушення, охорона, дорожній рух.

Давайте дамо право місцевим громадам називати вулиці і сквери іменами тих радянських діячів, які ще не визнані українським чи міжнародним судом злочинцями.

Давайте зробимо Україну толерантною не тільки до ЛГБТ, а й до русофілів і тих, хто і досі живе «щасливим» радянським минулим.

Для більшості з нас вони трохи дивні (ЛГБТ, русофіли, любителі радянського минулого).

Але, якщо вони не вчинили злочинів, не готують злочини, визнають Україну, як свою державу, не зазіхають на її територіальну цілісність, не порушують права і свободи інших громадян, їм місце на нашій Богом даній землі.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини